Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@TanerKrmn: Erden Timur ile masaya oturma gündemi Galatasaray’da tekrardan konuşuluyor

Ulan Dursun ulan Cenk ulan Okan hoca.

İlk ikisinin payı daha yüksek olsa da bütün enerjimizi sülük gibi emdiniz yediniz bitirdiniz bizi. İlk ikisinin Allah belasını versin, Okan hoca sen de büyük hayal kırıklığına uğrattın bizi şu gereksizlere kol kanat gererek. Yeni maaşın tatlı geldi sanırım.

Bu sezon daha çok kaos yaşarız biz. Ama bizi bu kaoslardan çıkaracak tek bir kişi bile yok kulüpte.

Erden Timur kadar taş düşsün başınıza.

Ben hocaya güveniyorum. Adam 1 ay önce kanat lazım değil dedi takıma. Şimdi niye kanat almaya çalışıyor bizim yönetim?

çok sağlam bir orta saha alsak jacobs dışında yetecek aslında

o olunca çok kişinin performansı artar

stoperler iyi görünür
Stoperler iyiydi zaten. Öyle bir boşluk açıyoruz ki orta sahada kim oynarsa kötü görünür. Sanchez gibi hızlı ve kayarak hamlesi başarılı oyuncular ön plana çıkar sadece. Nelsson ve Abdülkerim bireysel olarak kötü başladılar orası ayrı ama stoperleri değersizleştirmek yanlış diye düşünüyorum.

Hermoso'yu isterdim, o gelincede Nelsson-Abdülkerim'den biri giderdi. Şimdi kimse gitmeyecekse bir arkadaşın yazdığı gibi sağlam bir orta saha kurgusu ile herkesin performansı artacaktır.

Ama tamamen kapanan takımları açacağımız silahları gönderiyoruz. Bu da büyük bir problem, elimizde tek Barış kaldı bunu yapabilecek.

Ulan Dursun ulan Cenk ulan Okan hoca.

İlk ikisinin payı daha yüksek olsa da bütün enerjimizi sülük gibi emdiniz yediniz bitirdiniz bizi. İlk ikisinin Allah belasını versin, Okan hoca sen de büyük hayal kırıklığına uğrattın bizi şu gereksizlere kol kanat gererek. Yeni maaşın tatlı geldi sanırım.

Bu sezon daha çok kaos yaşarız biz. Ama bizi bu kaoslardan çıkaracak tek bir kişi bile yok kulüpte.

Erden Timur kadar taş düşsün başınıza.
Abi sen bu gece yine pek iyi uyuyamadın galiba :)

Cherki de hayır demiş artık yapılacak çok fazla seçenek yok ilk seçenek ya Arias bence en iyisi olur yorumlarda Güney Amerika nin en iyi oyuncusu diyorlar.İkinciside Depay onun dışında bu saatten sonra kimse gelmez.
Depayı alırım ne vereceği ne veremiceği belli en azından bazı maçları çözer gene arias bence birlik değil güney Amerika takımları aşırı ofansif takımlar ve defansları yumuşak genelde bizim ligden yumuşaklar

Benim anlamadığım hiç yabancı basına isimde düşmüyor sadece bizim basın konusuyor.Cok tuhaf bı ortam var gidenlerin yerini dolduracaz felan diye atıp tutuyor Hatipoğlu ama hiç öyle izlenim yok.

Rabiot zaten ortada kaldi bence, Hollanda ligine falan gitmeyecegine gore ya Arabistan'da para icin oynayip futbolu kafasinda bitirecek ya da buraya gelecek.
Boşta olan oyuncularla her zaman imzalayabiliyorlar. Avrupa kupalarında oynamamayı dert etmezse istediği zaman gider.

Rabiot mu ? Bunların Aytaç kara'yı alabileceği şüpheli 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt