Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.024
- 17.892
- 2.838
..
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye gelsin ki? Yok olmalarını izlesin işte bu yönetimin.@TanerKrmn: Erden Timur ile masaya oturma gündemi Galatasaray’da tekrardan konuşuluyor
Stoperler iyiydi zaten. Öyle bir boşluk açıyoruz ki orta sahada kim oynarsa kötü görünür. Sanchez gibi hızlı ve kayarak hamlesi başarılı oyuncular ön plana çıkar sadece. Nelsson ve Abdülkerim bireysel olarak kötü başladılar orası ayrı ama stoperleri değersizleştirmek yanlış diye düşünüyorum.çok sağlam bir orta saha alsak jacobs dışında yetecek aslında
o olunca çok kişinin performansı artar
stoperler iyi görünür
Sara ve jelert bir çok kişiyi yanıltacak buradakiBaskıdan önce sabır yok, gelir gelmez çok iyi oynaması bekleniyor.Halbuki bir çok oyuncu ilk maçında harikalar yaratıp sonrasında inişe geçiyor sonrada yok olup gidiyor.
hoca haziran 1den itibaren hem saha içi hem saha dışı patır patır sıçıyorBen hocaya güveniyorum. Adam 1 ay önce kanat lazım değil dedi takıma. Şimdi niye kanat almaya çalışıyor bizim yönetim?
Abi sen bu gece yine pek iyi uyuyamadın galibaUlan Dursun ulan Cenk ulan Okan hoca.
İlk ikisinin payı daha yüksek olsa da bütün enerjimizi sülük gibi emdiniz yediniz bitirdiniz bizi. İlk ikisinin Allah belasını versin, Okan hoca sen de büyük hayal kırıklığına uğrattın bizi şu gereksizlere kol kanat gererek. Yeni maaşın tatlı geldi sanırım.
Bu sezon daha çok kaos yaşarız biz. Ama bizi bu kaoslardan çıkaracak tek bir kişi bile yok kulüpte.
Erden Timur kadar taş düşsün başınıza.
Adam kanat lazım değil dedi. Almamamız lazım kanat. Yönetim, hocadan iyi mi biliyor futbolu?hoca haziran 1den itibaren hem saha içi hem saha dışı patır patır sıçıyor
Sergen 2 kere tur bindirir@Ahmet Okan ve @Sergen Zeren pollyannacılıkta vs atsa kim kazanır
Depayı alırım ne vereceği ne veremiceği belli en azından bazı maçları çözer gene arias bence birlik değil güney Amerika takımları aşırı ofansif takımlar ve defansları yumuşak genelde bizim ligden yumuşaklarCherki de hayır demiş artık yapılacak çok fazla seçenek yok ilk seçenek ya Arias bence en iyisi olur yorumlarda Güney Amerika nin en iyi oyuncusu diyorlar.İkinciside Depay onun dışında bu saatten sonra kimse gelmez.
Boşta olan oyuncularla her zaman imzalayabiliyorlar. Avrupa kupalarında oynamamayı dert etmezse istediği zaman gider.Rabiot zaten ortada kaldi bence, Hollanda ligine falan gitmeyecegine gore ya Arabistan'da para icin oynayip futbolu kafasinda bitirecek ya da buraya gelecek.
dombele haftanin 11 inde..
ilerleyen haftalarda zaha yi da görcez burda