Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse orta sahamız olmadığını kabullenmek istemiyor.. geçişleri nellson, sançez, akerim, metehan veriyor.. orta sahamızın en iyi yaptığı iş ver kereme barışa ortadan kaybol.. gol atmana gerek yok top taşımana gerek yok asist yapmana gerek yok hele çalım atıp adam eksiltmene hiç gerek yok.. 38lik mertensden hem ileride hucüm presi hem de defansa koşu yapması bekleniyor.. ki yaptığı zamanlar olmuyor da değil..

Ben olayı şöyle yorumladım koltuk gitmesin diye erdene yapiştılar. Yoksa ortalık fena karışacak

Erden Timur gelirse başkan olarak gelir artık 2 senedir adam sırtında taşıdı bunları niye 2 sene daha kendini heba etsin? Sponsporluk lazım Erden yapsın, gayrımenkul projesi var Erden ilgilensin, oyuncu transfer edilecek Erden koşsun, floryada sıkıntı var Erden çözsün, şikecilerle kavga edeceğiz Erden konuşsun. 2 sene dayanması bile mucize bu kadar sorumluluğun altına girdikten sonra başkan olmalı ki bir anlamı olsun.

😅 ben bugün hareketli geçer diye ise gitmedim rahat takip etmek için vaybe iki gündür bu kadroyu.kafaya takıp beş karış suratla evdeyim elimde sürekli telefon oraya buraya bakıyorum haber var mı diye sevgiliden mesaj bekler gibi yazıklar olsun İbo Cenker dursun abi bende giresunluyum gram sevmem giresunlulari.ne verdikleri sözü tutarlar nede tutarlı davranabilirler yazıklar olsun şu taraftara yasatilanlara ama Galatasaray yapılanları asla unutmaz hesabını vereceksiniz.

Bu becerisizlikle doğal süreç de kendini bitirecek Dursun umarım Galatasarayı batırmadan gider

Keşke bir sürpriz olsa da rabiot ve arias gelse. Arias son dakika alinacak en iyi kanat olur. Çok diri topcu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt