Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.235
- 16.232
- 1.578
Kadro teslimine 37 saat kaldı. Dönemin ayın 13üne kadar devam ediyor olmasının önemi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb jkden bahsediyorum anafolular daha kötü oldu yoksaKatılmıyorum, Adana daha ne kadar geride olabilir mesela? Hangi rakibimizden iyiydi Adana? 5 gol atsa biraz şansla şaşırmazdım. Geçen yıl kaç takımın bize 5 gol atma ihtimali doğmuştu buna Bayern ve Manu dahil.
Geçen sezonun ortasından beri oynamıyor bu takım. Gelen geçen fizik olarak eziyor. Fener salak olmasa alamazdın o şampiyonluğu. Toz pembe görmeyi bırakıp gerçekçi davranmazsanız Galatasaray çok kötü duruma düşecek. Ayıp yahu.Okan hocaya verilen tepkileri abartılı buluyorum. İlk sezon da geçen sezon da sezona berbat başlamıştık Başakşehirde de böyleydi adamın antrenörlük stili bu sezona yavaş başlıyor. Şlden elenmek hele hele young boys gibi dandik bir takıma elenmek büyük hayal kırıklığı ama 2 senedir yönetimi Okan hoca taşıdı 1 sene de yönetim taşısın hocayı. 2 senede aldığı şampiyonluklar kolay çantada keklik şampiyonluklar değildi çok ekstra teknik direktörlük becerisiyle aldık o şampiyonları. 2 sezon şampiyonluk sonrası takımı motive etmek, aynı tempoda devam etmek çok zor bir iş. Kendimden biliyorum iş hayatına ilk girdiğim zamanlar herşeyi yapayım modundaydım bazı başarıları elde ettikten sonra artık yaptığım işler angarya gelmeye başladı aynı motivasyonu hiçbir şekilde yakalayamadım. Bu yüzden Okan hocanın kredisi sezon sonuna kadar var bende.
Okan hocaya verilen tepkileri abartılı buluyorum. İlk sezon da geçen sezon da sezona berbat başlamıştık Başakşehirde de böyleydi adamın antrenörlük stili bu sezona yavaş başlıyor. Şlden elenmek hele hele young boys gibi dandik bir takıma elenmek büyük hayal kırıklığı ama 2 senedir yönetimi Okan hoca taşıdı 1 sene de yönetim taşısın hocayı. 2 senede aldığı şampiyonluklar kolay çantada keklik şampiyonluklar değildi çok ekstra teknik direktörlük becerisiyle aldık o şampiyonları. 2 sezon şampiyonluk sonrası takımı motive etmek, aynı tempoda devam etmek çok zor bir iş. Kendimden biliyorum iş hayatına ilk girdiğim zamanlar herşeyi yapayım modundaydım bazı başarıları elde ettikten sonra artık yaptığım işler angarya gelmeye başladı aynı motivasyonu hiçbir şekilde yakalayamadım. Bu yüzden Okan hocanın kredisi sezon sonuna kadar var bende.
Geçen sezonun ortasından beri oynamıyor bu takım. Gelen geçen fizik olarak eziyor. Fener salak olmasa alamazdın o şampiyonluğu. Toz pembe görmeyi bırakıp gerçekçi davranmazsanız Galatasaray çok kötü duruma düşecek. Ayıp yahu.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Engelli listesine birisi daha eklendi.Okan hocaya verilen tepkileri abartılı buluyorum. İlk sezon da geçen sezon da sezona berbat başlamıştık Başakşehirde de böyleydi adamın antrenörlük stili bu sezona yavaş başlıyor. Şlden elenmek hele hele young boys gibi dandik bir takıma elenmek büyük hayal kırıklığı ama 2 senedir yönetimi Okan hoca taşıdı 1 sene de yönetim taşısın hocayı. 2 senede aldığı şampiyonluklar kolay çantada keklik şampiyonluklar değildi çok ekstra teknik direktörlük becerisiyle aldık o şampiyonları. 2 sezon şampiyonluk sonrası takımı motive etmek, aynı tempoda devam etmek çok zor bir iş. Kendimden biliyorum iş hayatına ilk girdiğim zamanlar herşeyi yapayım modundaydım bazı başarıları elde ettikten sonra artık yaptığım işler angarya gelmeye başladı aynı motivasyonu hiçbir şekilde yakalayamadım. Bu yüzden Okan hocanın kredisi sezon sonuna kadar var bende.
Bergwijn araplara mı gidiyor ?Ajax'in bugunku durumu:
Steven Bergwijn'i zararina satmayi kabul ettiler.
Bugun satilirsa yerine 2 oyuncu almayi dusunuyorlar, bunlardan biri Ziyech olabilir.
Ajax’a noldu abi yaprak dökümü Ali rıza bey gibi olmuş takımAjax'in bugunku durumu:
Steven Bergwijn'i zararina satmayi kabul ettiler.
Bugun satilirsa yerine 2 oyuncu almayi dusunuyorlar, bunlardan biri Ziyech olabilir.
Takım savunmasının bir oyuncunun performansına bağlı olması problem değil mi?102 puan aldık fenerin salaklığıyla ne alakası var? Geçen sezonun ortasından beri top oynamıyor çünkü Boey gibi takımın savunmasının minimum %50si olan bir adamı sattın. Okan hocanın en büyük hatası takımda Boey olmamasına rağmen onunla birlikte oynadığımız baskılı riskli oyunu oynatmaya çalışması. Tempoyu düşürüp set oyununa dönmemiz gerekiyor onu yaptığı zaman da mıy mıy top oynatıyo denilecek.
Fener 60 puan mı aldı?102 puan aldık fenerin salaklığıyla ne alakası var? Geçen sezonun ortasından beri top oynamıyor çünkü Boey gibi takımın savunmasının minimum %50si olan bir adamı sattın. Okan hocanın en büyük hatası takımda Boey olmamasına rağmen onunla birlikte oynadığımız baskılı riskli oyunu oynatmaya çalışması. Tempoyu düşürüp set oyununa dönmemiz gerekiyor onu yaptığı zaman da mıy mıy top oynatıyo denilecek.
Okan iyi bir taktisyen değil bende severim kendisini ama gerçek bu