Cemil Ayar
Sarı Üye
- 31 Temmuz 2024
- 342
- 246
- 83
Soruyu yanlış okuyorsun. Avukat misin demediEvet nerden bildin italya barosuna kayitliyim
sicil numaram 34209 roma adliyesini ara teyit ettir istersen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soruyu yanlış okuyorsun. Avukat misin demediEvet nerden bildin italya barosuna kayitliyim
sicil numaram 34209 roma adliyesini ara teyit ettir istersen
Rabio ile stoper gelirse 1 saatlik küfür konusu açsana beOlm bu finalizasyon görüşmesi
Sabaha kadar zaten görüşülüyor, her şey ok olursa el sıkışmak için yüz yüze görüşülür. Yani orta yol noktası yoksa o görüşme olmaz.
Resmi teklif gibidir bu da, bir noktaya gelir beklentiyi öğrenirsin, teklifini yaparsın son noktada.
adminim real ile ilgili bi haber olursa paylaşırsanız süper olur şuan çünkü başka bi olayı rabiot'un bizden daha iyi bi teklif ben görmedimKararsiz kalmis diyor Fransiz basini, ne kadar dogru bilemedim ama en azindan reddetmelik bir durum yok anladigim kadariyla.
1 kanat daha gelecek kaldı ki 3-5-2 veya 3-4-1-2'ye dönüyoruz. Jacobs, Jelert, Barış, (Kostic), (Arias) bunlarda orada oynar.Tamam Osimhen iyi güzel hoş da an itibariyle kanat ve ofansif orta saha rotasyonumuz tam olarak bu şekilde. Ne bir eksik ne bir fazla.
Neyin kutlamasını yapıyoruz şu an? 60 tane maç oynayacağız sezon boyunca. Bir tane de adam aldılar diyelim 5 kişiyle sezon bitecek mi? Bunların ikisi de Yusuf ve Yunus üstelik. Vallahi de billahi de kepazelik yav
Ekli dosyayı görüntüle 259875
Kesinlikle 5. Gerçek yıldız var sonuçta
6 aylık da olsa Osimhen gibi bir adamı kim istemez ki? BEN İSTEMEM.