- 3 Temmuz 2012
- 138.121
- 86.924
- 5.338
Ahlatın başındayam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha Osimhen çelişen profiller abi.Zaha kalsaydı keşke şimdi Osimhen gelmişken
Rahat ol reis Sara çok büyük adam göreceksin ama jelert konusunda bişey diyemem daha iyisi rahat alınırdı, hele şu zamanda o paralara jilet gibi brk çekilirdiGalatasaray 30 milyon euroya iki scout transferi yapamaz.
Jelert ve Sara MT dönüşü it gibi mücadele etmeli ve katkı vermelidir. Sokarım yatırımına, yatırım Boey gibi 1e, Marcao gibi 4e falan olur.
Şu herife bi sponsor bulun getirinKağan Dursun: "Galatasaray, Rabiot için imza parasını yükseltti, Rabiot henüz kararını vermedi bir gözü hala Avrupa'da. Galatasaray’ın orta saha transferinde şu an tüm odak noktası Rabiot üzerinde."
Koptum
Icardi ve Tayfur Bingöl gibi olacak yarın sanırımJoão Mário, Beşiktaş'ta
Beşiktaş, 31 yaşındaki João Mário ile anlaşma sağladı. Portekizli oyuncunun yarın İstanbul’da olması bekleniyor. Joao Mario transferinin detayları; ▪️ 2+1 yıllık sözleşme. ▪️ Benfica'ya €5M ödeme (Record)www.gscimbom.com.tr
Geliyomuş dedeler dedi#Arias geliomu
Fayda anlamında ben Jelert'i bir adım önde görüyorum üstad.Galatasaray 30 milyon euroya iki scout transferi yapamaz.
Jelert ve Sara MT dönüşü it gibi mücadele etmeli ve katkı vermelidir. Sokarım yatırımına, yatırım Boey gibi 1e, Marcao gibi 4e falan olur.
Sadece ölüler görür gibi bir nöbet
Ucaga felan biniyor mu birsey dediler mi?Geliyomuş dedeler dedi