Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de simdi gördüm üstad@Emre Zeytinli kanka dün htalks osimhen duyumunu vermiş taşşağına mı vermişti?
Abdülkerim'i yedeğe at Danso'yu al Nelsson merkeze Sanchez sağ stopere...
Çarşamba diyolar doğru mu yarin cl için diyolarAVrupa kadro işi yarın gece sondu değil mi ?
sarı üyesin
Dün 1 kanat transferi sonrası transferi kapatacağız diyorlardı. İşleri güçleri kolpa.Haluk bugun tv100’de rtaş
23:30
Abdülkerim'i yedeğe at Danso'yu al Nelsson merkeze Sanchez sağ stopere...
Keremin gitmesi çok garip oldu, kerem ziyech galan hepsi bi anda gitti. Hocanın kafada başka sistem var sanki barizradikal kararlar almamız lazım diyordum ama bu çok radikal oldu
Yönetimin ve hocanın çok büyük hataları var ama bu onlardan biri değil bana göreOrtada kalmış tabii. Şimdi ah ulan keşke Chelsea'nin kiralık teklifini kabul etseydim demiyor mudur yani sence şu an? Yahut Avrupa'da başka büyük liglerde transfer açık olsa bize düşer miydi?
Ha eğer kariyerini bir an önce düzene sokmak gibi bir hevesi varsa tabii ki anlaşırız. Devre arasında ayrılma maddesi tabii ki koyarız. Yalnız maaşının tamamını iade isteriz bir de üstüne €15m bonservis isteriz. Biz de devre arasında Osimhen gibi bir adamın yerine adam bakmak durumunda kalacağız neticede. Bizim de sezon boyu hedeflerimiz var
Osimhen eğer devre arası bedelsiz ayrılmak istiyorsa yahut cüzi uyduruk bir bedelle ayrılmak istiyorsa Chelsea vs. kapıyı çalarsa diye, kendi 6 aylık kariyer hedeflerini Galatasaray'ın sezonundan daha değerli görüyor demektir. Böyle şeylere tahammül göstermek tehlikeli ve saçma olur
Wirtz'i de istiyoruz!
@Murat Durmaz hangisi üstadRabyo mu Mckennie mi?