Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_6129.jpeg

Tebrikleri alabilir miyim
Bir ömür verdik

Abdülkerim'i yedeğe at Danso'yu al Nelsson merkeze Sanchez sağ stopere...

Suat abiye de yazdım az önce; Bence Osimhen fırsatıyla birlikte 3lüye iyice yakınlaştık, Jakobs'un da geldiğini düşünürsek bu sistemde kanat transferine ayrılan bütçeyi orta saha ve stopere gömüp kanat almadan transferi kapatabiliriz ama Jakobs 5'linin solunda ne kadar katkı verir bilemedim

var ya yani - şu hazirandan beri olan süreçte hocaya güvenim fena kırılmış halde ...

o yüzden messi bile gelse 3 4 zevk veren maç olmadan moda giremeyeceğim gibi geliyor .

Yönetime yeteri kadar giydirdim yaz boyu - affettiğim bir durum yok , kupa verdik tjklılara malzeme verdik , üstüne CL gitti - yönetim bendeki sabrı harcadı 2 aylık süreçle.

okan hoca'da sezonu allahbilir neremizden çıkardığımız bu harcamayla kotarabilir mi harbi inancım hala az.

Ortada kalmış tabii. Şimdi ah ulan keşke Chelsea'nin kiralık teklifini kabul etseydim demiyor mudur yani sence şu an? Yahut Avrupa'da başka büyük liglerde transfer açık olsa bize düşer miydi?

Ha eğer kariyerini bir an önce düzene sokmak gibi bir hevesi varsa tabii ki anlaşırız. Devre arasında ayrılma maddesi tabii ki koyarız. Yalnız maaşının tamamını iade isteriz bir de üstüne €15m bonservis isteriz. Biz de devre arasında Osimhen gibi bir adamın yerine adam bakmak durumunda kalacağız neticede. Bizim de sezon boyu hedeflerimiz var

Osimhen eğer devre arası bedelsiz ayrılmak istiyorsa yahut cüzi uyduruk bir bedelle ayrılmak istiyorsa Chelsea vs. kapıyı çalarsa diye, kendi 6 aylık kariyer hedeflerini Galatasaray'ın sezonundan daha değerli görüyor demektir. Böyle şeylere tahammül göstermek tehlikeli ve saçma olur
Yönetimin ve hocanın çok büyük hataları var ama bu onlardan biri değil bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt