Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 3.024
- 2.442
- 1.273
Fabrizio'nun yazdıkları doğru cikiyor, neden kufur edildiğini anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ve nuri Şahin bu ülke için değerdir hele şu ortamda herkesin herseyi bildiği ve küstahlık bilgi zannettiğiIsin sonunda öyle bir kadro kurulacak ki gercekten 12 kisi oynamak zorunda kalacagiz
Hocam yine hakli cikti
Adayı bugün satyoruz desek araplar kapıda pervane olur. Orada iyi bir projeyle dehşet para kaldırılır, dedelere sınırsız çay ocağı jetonu verip adadan uzak tutulsa güzel bir kiralama yada işbirliğiyle senede 35 milyon euro indirilir oradanOrtaya adayı koymadan alma ihtimalimiz yokŞaka bir yana biraz kafası kırık bir çocuk, umarım değerinin hakkını fazlasıyla verir, Avrupa'da da başarı gelir. Çok uçuk hamleler yapıyoruz
Sessiz sedasiz geldi, faydali olacagini dusunuyorum
Serhat Akın: "Fenerbahçe taraftarından rica ediyorum. Kimin aklında hangi isim varsa döksün. Yönetime baskı kurmamız lazım."
Çok mutluyumTek ihtimali olan insanların hikayesi.
Böyle uyanık adamları haketmiyor o camia, GS li olması dileğiyle
şerefsiz çünküFabrizio'nun yazdıkları doğru cikiyor, neden kufur edildiğini anlamadım.
kostic ve arthur zu türkiye olabilirmis
çelsi satmak istiyor kiralamak değilCasadei bayağı iyi topcu bu arada alacaksak opsiyon koydurmamız lazım