- 30 Ağustos 2009
- 30.129
- 19.990
- 2.393
Forumda Uganda 3. ligini izleyen bile çıkar.Reis ne ara izledin championshipe kiralamislar habire
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda Uganda 3. ligini izleyen bile çıkar.Reis ne ara izledin championshipe kiralamislar habire
Göz yapısı öyle inceledim onu ben sağ gözü hafif öyle duruyor öyle sanmıştım bende bazı fotolarda düzgün duruyorBiraz sas sanki
İnan geçen isimlerin yüzde 90ı bizzat ilgili mevki için ilaç olacak isimler harika mükemmelAbi ortada geçen isimlerin yarısı gelse premier lig takımı oluruz öyle böyle isimler değil cidden
Sessiz sedasiz geldi, faydali olacagini dusunuyorum
Sessiz sedasiz geldi, faydali olacagini dusunuyorum
Geçen sene İtalya genç yaş takımında izledim rtaş çocuk bayağı iyiydiReis ne ara izledin championshipe kiralamislar habire
Yusuf diye bi oğlan vardı garibimTalisca iyi olur cünkü Mertens'den baska 10 numara yok.
Sen yorum yapmaTaliskayla ilgili yorumlar şaka mı ya
Cr7 bile al nasrda gölgesinde kaldı taliskanın
Gedsonun 10no olup daha kaliteli hali işte havadan yerden şut mut her türlü oynuyo ziyech gibi statik de değil
Keşke gelse osimhenle ileri ikili de oynasalar
Ne sebeple bize inat edecek; bırakalım boyle boş isleri. Adamın yazdigi seyler çok büyük bir oranda doğru oluyor.Çünkü onun bunun evladı gibi dünya yanarken 2 saat sonra haber girdi. Hala here we go yazmadı. Hermoso olayinda 50 tane tweet atti foto atti bize inat. Osimhende yalandan 3 gönderi paylaştı. Dünyanın en büyük olayı suan 500k tweete dayandi
Anlamadığım konu bunu yapabiliyorduk madem neden daha erken yapmadık biz abi ya sara ile jelertle neden uğraştık bu işin içinde erden abinin parmağı var yaİnan geçen isimlerin yüzde 90ı bizzat ilgili mevki için ilaç olacak isimler harika mükemmel