Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Lemina kötü sakatlandı.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam geri geldiğinde ET ye laf etmiş adam.Öyle iş bilmez adamlar ki. Erden timurun ahından sonra bu adamın da ahını aldılar.
Hadi bakim
Ne ahi ya. Bari şu herifi savunmayın. Cebine parasi koyulup yollandi sanki beleşe gittiÖyle iş bilmez adamlar ki. Erden timurun ahından sonra bu adamın da ahını aldılar.
Orası öyle de o meseleden ayrı yine ah alma durumu oldu. Böyle işler uğursuzluk getirirBu adam geri geldiğinde ET ye laf etmiş adam.

Anasına ben öderimrabyo işinin olması için 2 yıllığına 18-20M falan para çıkarmamız lzm.
menajer anasına ödenecek para hariç. o kdr çıldırmamışlardır muhtemelen.
cherkinin son durumu nedir bilmiyorum en son kadro dışı bırakılmıştı.
Hermosun geleceğini sanmıyorum hala. büyük sürpriz olur
Adamı savunmakla ne ilgisi var. Yapılab şu muamele doğru mu. istangulda bırak sözleşmesini feshet gitsin. Bize yakışmaz böyle işlerNe ahi ya. Bari şu herifi savunmayın. Cebine parasi koyulup yollandi sanki beleşe gitti
Ah aldıysa bu herif almıştır.Orası öyle de o meseleden ayrı yine ah alma durumu oldu. Böyle işler uğursuzluk getirir
Yakışana yakıştığı gibi. Cebine milyonları alip gitti. Ocağa kadar tatil yapip ocakta bir kulübe imza atar. Kör olan herifi de böyle savunuyordunuz içimizden geçti sonra mahkemedeAdamı savunmakla ne ilgisi var. Yapılab şu muamele doğru mu. istangulda bırak sözleşmesini feshet gitsin. Bize yakışmaz böyle işler
Müthiş 1 transfer olur..