Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum bu adam bizim aklımızla dalga geçiyor , açıklamayı gördünüz mü , hoca talepte bulunursa diyor . Yani şu ana kadar bulunmamış öyle mi. Önemli olan kadro şişkinliğini indirmekmiş

Beceriksizsiniz

rabyo işinin olması için 2 yıllığına 18-20M falan para çıkarmamız lzm.

menajer anasına ödenecek para hariç. o kdr çıldırmamışlardır muhtemelen.

cherkinin son durumu nedir bilmiyorum en son kadro dışı bırakılmıştı.

Hermosun geleceğini sanmıyorum hala. büyük sürpriz olur
Anasına ben öderim

Adamı savunmakla ne ilgisi var. Yapılab şu muamele doğru mu. istangulda bırak sözleşmesini feshet gitsin. Bize yakışmaz böyle işler
Yakışana yakıştığı gibi. Cebine milyonları alip gitti. Ocağa kadar tatil yapip ocakta bir kulübe imza atar. Kör olan herifi de böyle savunuyordunuz içimizden geçti sonra mahkemede

Rabiot için çanlar çalıyor AL ve ŞL'de oynayan bir takıma gidecekse son 3 gün ŞL'de oynamayan bir takımda biraz zor verir istediği paraları hatta bence veremez bu sebeple bize imza atması en mantıklısı gel artık ulan

Rabiot işi olmaz bence ki 1 numaralı ihtiyaçta değil. Romanın Manu Koneyi 18 milyona alması çok canımı sıktı. Saraya vereceğimiz parayı ona verebilirdik CL'ye kalsaydık o paraya Rabiot cuk olurdu işte

Beyler yönetim ile ilgili ne söylense yeridir. Acilen istifa edip Galatasaray'ın yakasından düşmeliler.
Bunlar gizli kayyum. İlk döneminde de böyleydi bu başkan. İkinci döneminden önce seçim kazanabilmek için birilerinden ders aldılar galiba.
Önce o an en güçlü olan yöneticiyi (Erden Timur) ikna ettiler. Sırf Erden Timur olduğu için seçim kazandılar. İki sene Şampiyon olundu. Tüm camia mest edildi. Kongre üyelerine GS adasında ve tesislerde sınırsız imtiyazlar sağlandı. İkinci dönem seçilebilmek için Erden Timur'un yönetimde olmayacağı söylenmedi. Erden Başkan da iyi niyetinden dolayı ses etmedi seçime kadar.
Gelinen noktada ikinci kez seçilen Dursun, Galatasaray'ın mallarını, Florya'yı hiç edecek. Tıpkı Riva'da yaptığı gibi.
Seçimlerle ilgili aklı kimlerden aldığını çözdüyseniz, bu peşkeşin arkasında kimlerin olduğunu da çözmüşsünüz demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt