- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Kimi getirecekler acaba?
FT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi getirecekler acaba?
Sonu paredes gibi olurHermoso; lisedeki okulun en güzel kızı gibi bizi şuan yedekte bekletiyor..
Hermoso; lisedeki okulun en güzel kızı gibi bizi şuan yedekte bekletiyor..
Al koy seni cendereden çıkarsın beklentisi olursa bir cacık olmaz zaten bir de bize uygun bir 10 numara profili de değil zaten Ziyech benzeri bir herif, daha çalımcısı.Lion forumundan geliyorum. Oradaki arkadaşlara göre Betis ve Fulham listemizde olan Cherki'yi almaya çalışmış ama başaramamışlar.
Lyon oyuncu için 15 milyon Euro istiyormuş.
Ayrıca oyuncunun çok yetenekli ve potansiyelli olduğunu ancak psikolojik olarak toparlanması gerektiğini söylüyorlar.
dün benfica'yı izledim çok kötülerdi reis kaleye gidemiyolardı hocada sıkıntı var gibiÖnce gidin schmidti alın
sac kesimi oncesi veya ertesi -bakim ekstra yaptiriyor musun sevgili alper ?Yok yav benim klasik aylık ritüel
Herhangi bir adam okandan iyidir bencedün benfica'yı izledim çok kötülerdi reis kaleye gidemiyolardı hocada sıkıntı var gibi
Pres hocalarının makus talihi diyelim.dün benfica'yı izledim çok kötülerdi reis kaleye gidemiyolardı hocada sıkıntı var gibi
Özel bir bakim yaptırmıyorum.sac kesimi oncesi veya ertesi -bakim ekstra yaptiriyor musun sevgili alper ?
*ozellikle sac *derisinei bu yonden oldukca onem veririm yillardir.
uzun vade de faydasini gordum.
su sira koklu bi alman marka nin urunlerini kullaniyorum.dogal organik.
basliga genel donersek ;
su roma , smalling'i bi sekilde petrol bolgesine gondermeye calisiyor. sicak para . akabinde hummels ve hermoso'nun ikisini birden takima alacagi yaziliyor italyan kaynak da .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar.