Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera play off maçlarında rakip takımda en fazla topla buluşan futbolcu dan daha çok buluşmuş topla 2 maç sonunda . Rezillik başka açıklaması yok

Hermoso; lisedeki okulun en güzel kızı gibi bizi şuan yedekte bekletiyor..

Lion forumundan geliyorum. Oradaki arkadaşlara göre Betis ve Fulham listemizde olan Cherki'yi almaya çalışmış ama başaramamışlar.

Lyon oyuncu için 15 milyon Euro istiyormuş.

Ayrıca oyuncunun çok yetenekli ve potansiyelli olduğunu ancak psikolojik olarak toparlanması gerektiğini söylüyorlar.

Hermoso; lisedeki okulun en güzel kızı gibi bizi şuan yedekte bekletiyor..

Biz MıHoo muyuz heis?

1725122371592.webp

Lion forumundan geliyorum. Oradaki arkadaşlara göre Betis ve Fulham listemizde olan Cherki'yi almaya çalışmış ama başaramamışlar.

Lyon oyuncu için 15 milyon Euro istiyormuş.

Ayrıca oyuncunun çok yetenekli ve potansiyelli olduğunu ancak psikolojik olarak toparlanması gerektiğini söylüyorlar.
Al koy seni cendereden çıkarsın beklentisi olursa bir cacık olmaz zaten bir de bize uygun bir 10 numara profili de değil zaten Ziyech benzeri bir herif, daha çalımcısı.

O maliyetlere dinamik, dikine dribblingci biri alınmalı, mevki farketmez artık.

Koşan basan çalışkan kanat isteyip cherki almanın bir mantığı yok. Cherkinin olmuş versiyonu Ziyech var zaten kadroda

Cherki'nin ciddi bir oluru var bu arada. 2 kiralama +9 zorunlu satın alma gibi bir şeye verebilirler çünkü kadro dışı ve sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve gidebileceği başka bir yerde yok sanırım. Gelmesi iyi olur mu emin değilim. Ama böyle olursa seneye Zaniolo'da döneceğini düşünürsek, Barış'ın ben devre arası en geç seneye satılacağını düşünüyorum. İcardi'de Arabistan tarafına gider seneye. Zaniolo- Cherki- Kerem veya Zaha- Bats gibi bir hücum hattı kalabilir elimizde.

15 milyon varsa laurente yerine cherki'ye vermeyi tercih ederim. potansiyeli çok daha fazla bi herif, 4-5 yaş ufak ve 10 numarada da oynar rahatlıkla. kanat da oynar, ziyech'i gördük diye garry rodrigues olmayan her kanat marek heinz gelmesin gözümüze. tek bacaklı ghezzal bile daha hareketli ziyech'ten kanatta. ha barış-kerem-yunus kalacaksa hiçbirine gerek yok da biri gidecekse cherki daha iyi olur yatırımlık benca.

Yok yav benim klasik aylık ritüel
sac kesimi oncesi veya ertesi -bakim ekstra yaptiriyor musun sevgili alper ?

*ozellikle sac *derisinei bu yonden oldukca onem veririm yillardir.
uzun vade de faydasini gordum.

su sira koklu bi alman marka nin urunlerini kullaniyorum.dogal organik.

basliga genel donersek ;

su roma , smalling'i bi sekilde petrol bolgesine gondermeye calisiyor. sicak para . akabinde hummels ve hermoso'nun ikisini birden takima alacagi yaziliyor italyan kaynak da .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar.

Okan hocanın hala kredisi var ama takımı düzeltemezse Roger Schimidt'e çökmek lazım

sac kesimi oncesi veya ertesi -bakim ekstra yaptiriyor musun sevgili alper ?

*ozellikle sac *derisinei bu yonden oldukca onem veririm yillardir.
uzun vade de faydasini gordum.

su sira koklu bi alman marka nin urunlerini kullaniyorum.dogal organik.

basliga genel donersek ;

su roma , smalling'i bi sekilde petrol bolgesine gondermeye calisiyor. sicak para . akabinde hummels ve hermoso'nun ikisini birden takima alacagi yaziliyor italyan kaynak da .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar.
Özel bir bakim yaptırmıyorum.

Roma Hummels'i alsin ya bizim Hermoso'yu kaptırmamiz gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt