- 16 Haziran 2010
- 202.813
- 154.536
- 6.838
Icardi takımda herkese fırça çekmiş Ugur K.'ya göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DKMehmet Özcan: "Hermoso ve Jakobs yarın İstanbul'a geliyor."
Hermoso gelirse bence çoğu maçta üç stoperle oynayacağız. En azından eldeki kadro bunu istiyor.Şuan Hermoso ve Ismail gelirse ekstra bek almaya pek gerek kalmayabilir.
Neden?
Çünkü Hermoso da yeri geldiğinde sol bek oynayabilir . O yuzden Hermoso alınmalı hem stoperde hem mecbur kaldığında sol tarafta da oynar.
Tek problem şöyle olabilir;
Sağ taraf bu durumda Jelert, Kaan ve duruma göre Barış Alper arasında değişir. Bunlardan bir tek Jelert orjininal olarak bek oyuncusu.
Adam belki de Avrupa'ya oyuncu bildirecek bir kulübe imza atacak, kendisi de bunu istedi bilmiyoruz ki. Farazi bir muhabbet üzerinden kimisi oyuncuya saydırıyor kimisi kulübe. Ortada karşılıklı anlaşıldığı belirtilmiş. Dubois belki bir kulüple anlaştı ve bu şekilde sözleşmesinden çıkabildik, bunların hiçbirisi belli değil. Dönüş planını yapmadığımızla ilgili bir haber de yok üstelik. Gereğinden fazla abartılan bir konu olduğunu düşünüyorum bu kadar belirsizlik varken.
Roger schmidt ten diyon heis?
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah, iki tanede bonnservisi elinde oyuncu kapmamız lazım+ kiralık 6Mehmet Özcan: "Hermoso ve Jakobs yarın İstanbul'a geliyor."
*. evet ,sevgili onur - hatirliyorum. ozellikle hermoso konusundaki bakisina dair gorusunu .Allah biliyor ya, Jacobs'u da *Hermoso'yu da istemiyorum, gitsinler Chelsea'den adam kiralasınlar, 120 tane herif var. Boşuna masraf etmeye gerek yok. Seneye yeni yönetimle düzgün bir yapılanmaya gideriz. Bu yönetimle şampiyon olmamız imkansız, hoca durumunu işin içine bile katmıyorum.
Hocasina yalan soyleyen yonetimUğur Karakullukçu: “Kulüpten net teyitli bilgidir. Galatasaray’ın hiçbir zaman limit problemi yokmuş. Amaç istediğimiz zaman yapalım. Yani Şampiyonlar Ligi’ne göre mi Avrupa Ligi’ne göre mi yapacağız diye beklemişler!
Bu bilgiyi hatta Okan Hoca’ya ‘limitimiz yok’ diye söylemişler. Galatasaray yönetiminin işleri nasıl yürüttüğüne dair fikir buradan edinebilirsiniz!”
Yapmislarsa iyi yapmışlar, okana fazlası ile transfer yapıldı.Uğur Karakullukçu: “Kulüpten net teyitli bilgidir. Galatasaray’ın hiçbir zaman limit problemi yokmuş. Amaç istediğimiz zaman yapalım. Yani Şampiyonlar Ligi’ne göre mi Avrupa Ligi’ne göre mi yapacağız diye beklemişler!
Bu bilgiyi hatta Okan Hoca’ya ‘limitimiz yok’ diye söylemişler. Galatasaray yönetiminin işleri nasıl yürüttüğüne dair fikir buradan edinebilirsiniz!”
Icardi takımda herkese fırça çekmiş Ugur K.'ya göre.