Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan Hermoso ve Ismail gelirse ekstra bek almaya pek gerek kalmayabilir.

Neden?

Çünkü Hermoso da yeri geldiğinde sol bek oynayabilir . O yuzden Hermoso alınmalı hem stoperde hem mecbur kaldığında sol tarafta da oynar.

Tek problem şöyle olabilir;

Sağ taraf bu durumda Jelert, Kaan ve duruma göre Barış Alper arasında değişir. Bunlardan bir tek Jelert orjininal olarak bek oyuncusu.
Hermoso gelirse bence çoğu maçta üç stoperle oynayacağız. En azından eldeki kadro bunu istiyor.

Adam belki de Avrupa'ya oyuncu bildirecek bir kulübe imza atacak, kendisi de bunu istedi bilmiyoruz ki. Farazi bir muhabbet üzerinden kimisi oyuncuya saydırıyor kimisi kulübe. Ortada karşılıklı anlaşıldığı belirtilmiş. Dubois belki bir kulüple anlaştı ve bu şekilde sözleşmesinden çıkabildik, bunların hiçbirisi belli değil. Dönüş planını yapmadığımızla ilgili bir haber de yok üstelik. Gereğinden fazla abartılan bir konu olduğunu düşünüyorum bu kadar belirsizlik varken.

Abi adam bizim kafilemizle oraya gittiyse dönüşünü de bizimle yapmalı. Bu iki kere iki dört yani, başka takımla da anlaşsa sonuçta Adana'dan İstanbul'a dönüşü bizim sorumluluğumuzda olan bir şey hala, çünkü biz götürdük onu oraya. Tarifeli uçakta ayrıca bilet aratılmaz. Ha bunun pek tahmin etmediğim ve çok düşük ihtimal olasılığı şu olabilir. Sözleşme fesih haberi gelince "ben akşam maç sonrasını beklemem, bana ne ben gidiyorum" deyip kafasına göre çekip gitmesi olmuş olabilir. O zaman yapabileceğimiz bir şey yok tabi.

Uğur Karakullukçu: “Kulüpten net teyitli bilgidir. Galatasaray’ın hiçbir zaman limit problemi yokmuş. Amaç istediğimiz zaman yapalım. Yani Şampiyonlar Ligi’ne göre mi Avrupa Ligi’ne göre mi yapacağız diye beklemişler!

Bu bilgiyi hatta Okan Hoca’ya ‘limitimiz yok’ diye söylemişler. Galatasaray yönetiminin işleri nasıl yürüttüğüne dair fikir buradan edinebilirsiniz!”

Hermoso,,Sanchez, Nelson, Abdülkerim böyle bir rotasyon fazlasıyla lüks. Abdül son anda araplara gider gibi yoksa bu dörtlüde her maç farklı ikili oynar bu daha kötü.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Limit yok kervanına Okan’ın da kendi isteğiyle katıldığını düşünüyorum. Dünyanın en kararsız adamlarından birisi, onun da işine gelmiştir son günü beklemek.

Allah biliyor ya, Jacobs'u da *Hermoso'yu da istemiyorum, gitsinler Chelsea'den adam kiralasınlar, 120 tane herif var. Boşuna masraf etmeye gerek yok. Seneye yeni yönetimle düzgün bir yapılanmaya gideriz. Bu yönetimle şampiyon olmamız imkansız, hoca durumunu işin içine bile katmıyorum.
*. evet ,sevgili onur - hatirliyorum. ozellikle hermoso konusundaki bakisina dair gorusunu .

abdulkerim de elde kaldi sanirim. dolayisiyla cl de yokken, yeni bir stoper mantikli mi, goreceli elbette. bu da bi nevi yoruma acik .

saygi ve selamlar .

Uğur Karakullukçu: “Kulüpten net teyitli bilgidir. Galatasaray’ın hiçbir zaman limit problemi yokmuş. Amaç istediğimiz zaman yapalım. Yani Şampiyonlar Ligi’ne göre mi Avrupa Ligi’ne göre mi yapacağız diye beklemişler!

Bu bilgiyi hatta Okan Hoca’ya ‘limitimiz yok’ diye söylemişler. Galatasaray yönetiminin işleri nasıl yürüttüğüne dair fikir buradan edinebilirsiniz!”
Hocasina yalan soyleyen yonetim 😁😁😁

Hoca da bunu yemis mi? Allah'inizi severseniz basimizdan bi gidin 😁

Yapmislarsa iyi yapmışlar, okana fazlası ile transfer yapıldı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Dursunu var ya? Önce kulüpten kovup sonra da anadan üryan sokağa atacaksın!

Nelson ve Abdulkerim’e hangisine teklif varsa Hermoso gelmesi durumunda birisi satılmalıdır. Metahan ve kalacak adam yedek bekleyebilir.

Yalniz köhn için küme düşmeme maddesi koyduk ama normal köhn suz werder kümede kalir gibi. Köhn oynarsa düşer ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt