Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.099
- 14.994
- 1.728
CL mi EL mi yapmayi beklemiyi düsündüysek, Sara yerine niye daha ucuz bir alternatif almadik? Harcanmayan para sonra CL yapilsaydi herhalde bir star oyuncuya basilirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saygı ve selamlar üstatbunu keramettin admir söylemişti zaten, uğur geriden geliyor matematik yanılmaz
Dubois feshedicektik madem köhnün gitmesi ultra mantıksızlık kanat oynar bek oynar bu adam sol tarafı komple yedeklerdi maliyeti düşük ayrıca gömüldüğü gibi kötüde değilde sezona iyi başlamıştı bence yb maçlarında iyidiTercih meselesi bu, koy rotasyonda kalsın Köhn, maliyeti de yok adamın.
Zaten en başta da söyledim aklı olan 6 milyon euroya Doue’yi, Jelert gelse dahi kaçırmazdı.
Hocaya çeksin fırçayı.
Bu doğruysa iyi yapmışlar kafaları çalışıyormuş ariasl falan parayı dökerdik yoksa Okan hocam transferden anlamıyorUğur Karakullukçu: “Kulüpten net teyitli bilgidir. Galatasaray’ın hiçbir zaman limit problemi yokmuş. Amaç istediğimiz zaman yapalım. Yani Şampiyonlar Ligi’ne göre mi Avrupa Ligi’ne göre mi yapacağız diye beklemişler!
Bu bilgiyi hatta Okan Hoca’ya ‘limitimiz yok’ diye söylemişler. Galatasaray yönetiminin işleri nasıl yürüttüğüne dair fikir buradan edinebilirsiniz!”
İnşallah.Mehmet Özcan: "Hermoso ve Jakobs yarın İstanbul'a geliyor."
Mehmet Özcan: "Hermoso ve Jakobs yarın İstanbul'a geliyor."
Belki de gayet güzel bir şekilde sordular istersen takımla birlikte dönebilirsin diye, o da saatlerce beklemek yerine dönüş yapmak istemiş de olabilir. Dediğim gibi bu kadar belirsizlik üzerine saatlerce üretip dururuz burada bu şekilde. Ne yaşandı ne oldu ne bitti bilmiyoruz, karşılıklı bir anlaşma sağlanmış ve yollar ayrılmış. Üzerine onlarca senaryo yazılacak ya da sosyal medyada abartıldığı kadar "skandal" bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kimsenin hadi bas git buradan ne halin varsa gör diye elinde bavulu ortada bıraktığını da sanmıyorum, belli ki adam dönmek istemiş ve dönüyor.Abi adam bizim kafilemizle oraya gittiyse dönüşünü de bizimle yapmalı. Bu iki kere iki dört yani, başka takımla da anlaşsa sonuçta Adana'dan İstanbul'a dönüşü bizim sorumluluğumuzda olan bir şey hala, çünkü biz götürdük onu oraya. Tarifeli uçakta ayrıca bilet aratılmaz. Ha bunun pek tahmin etmediğim ve çok düşük ihtimal olasılığı şu olabilir. Sözleşme fesih haberi gelince "ben akşam maç sonrasını beklemem, bana ne ben gidiyorum" deyip kafasına göre çekip gitmesi olmuş olabilir. O zaman yapabileceğimiz bir şey yok tabi.
Orada iş yapar Köhn 3'lü oynuyor Bremen. Bu küme düşmezse alırlar maddesi varsa Köhn'den seneye bonsularla 5.5 milyon gelir gibi. Bremen'in ben de kümede kalacağını düşünüyorum ama bu küme düşmezse alır olayı gerçek mi buna emin değilim çünkü açıklamada şarta bağlı satın alma opsiyonu dğil sadece satın alma opsiyonu yazıyordu.Yalniz köhn için küme düşmeme maddesi koyduk ama normal köhn suz werder kümede kalir gibi. Köhn oynarsa düşer ama
Espiriye evrim gecirtmissin reisBir Morutan gitmis yeni olarak. Gerisi dünden nasıl kaldıysa. Dun epey heyecanlıydı ama bugunun nöbeti hani boyle cocukken misafirliğe gitmissindir tam cikacakken çok sevdiğin bir çikolata verilir sana elinde tutup herkesin vedalasmasini beklersin bitsin de ilk fırsatta yiyeyim diye de o an geldiginde paketi açarsın tum çikolata erimiştir ve ambalaja yapis yapis olmustur ve sen o zevki alamayacagini bile bile o ambalajı yalarsın ya. iste öyle bir nöbet.
Palavra tabi ya. Sonrada gidip söyleyelim mi demişler? Şaka şaka yaptım şaka yaptım kandırdım seni diye de nara tutmuşlardırOkanın haberi yokmuş öyle demişler işi palavra geldi
kredi karti hususunda esimden zaman zaman duydugum hakli bir tepki