Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL mi EL mi yapmayi beklemiyi düsündüysek, Sara yerine niye daha ucuz bir alternatif almadik? Harcanmayan para sonra CL yapilsaydi herhalde bir star oyuncuya basilirdi.

Bir Morutan gitmis yeni olarak. Gerisi dünden nasıl kaldıysa. Dun epey heyecanlıydı ama bugunun nöbeti hani boyle cocukken misafirliğe gitmissindir tam cikacakken çok sevdiğin bir çikolata verilir sana elinde tutup herkesin vedalasmasini beklersin bitsin de ilk fırsatta yiyeyim diye de o an geldiginde paketi açarsın tum çikolata erimiştir ve ambalaja yapis yapis olmustur ve sen o zevki alamayacagini bile bile o ambalajı yalarsın ya. iste öyle bir nöbet.

Tercih meselesi bu, koy rotasyonda kalsın Köhn, maliyeti de yok adamın.

Zaten en başta da söyledim aklı olan 6 milyon euroya Doue’yi, Jelert gelse dahi kaçırmazdı.
Dubois feshedicektik madem köhnün gitmesi ultra mantıksızlık kanat oynar bek oynar bu adam sol tarafı komple yedeklerdi maliyeti düşük ayrıca gömüldüğü gibi kötüde değilde sezona iyi başlamıştı bence yb maçlarında iyidi

Şampiyon kadromuz var derken üstüne 30 milyon Euro harcadıktan sonra son üç gün kala hâlâ ilk 11’de oynayacak 3-4 mevkiye oyuncu arıyoruz şaka gibi

Uğur Karakullukçu: “Kulüpten net teyitli bilgidir. Galatasaray’ın hiçbir zaman limit problemi yokmuş. Amaç istediğimiz zaman yapalım. Yani Şampiyonlar Ligi’ne göre mi Avrupa Ligi’ne göre mi yapacağız diye beklemişler!

Bu bilgiyi hatta Okan Hoca’ya ‘limitimiz yok’ diye söylemişler. Galatasaray yönetiminin işleri nasıl yürüttüğüne dair fikir buradan edinebilirsiniz!”
Bu doğruysa iyi yapmışlar kafaları çalışıyormuş ariasl falan parayı dökerdik yoksa Okan hocam transferden anlamıyor

Limit var para da var büyün adamlar kaçsın da transfer yapalım kafası neyin kafasıydı olm.
Sara yerine demirbayla da başlayabilirdin jelert yerine barışla idare ederdin. Geldiğimiz noktada 30 harcayıp yine bu adamları oynattık.
Kulüpteki futbol aklı ananas ile yarışır düzeyde hatta geride, onda da farkı ortaya koyan protein düzeyidir

Mehmet Özcan: "Hermoso ve Jakobs yarın İstanbul'a geliyor."
OKanHodja2.jpg

"hmmm ....derhal UFAK şeyler üretilmeli adaptasyon süreci için"
"havalimanında üşütse mi..."

Abi adam bizim kafilemizle oraya gittiyse dönüşünü de bizimle yapmalı. Bu iki kere iki dört yani, başka takımla da anlaşsa sonuçta Adana'dan İstanbul'a dönüşü bizim sorumluluğumuzda olan bir şey hala, çünkü biz götürdük onu oraya. Tarifeli uçakta ayrıca bilet aratılmaz. Ha bunun pek tahmin etmediğim ve çok düşük ihtimal olasılığı şu olabilir. Sözleşme fesih haberi gelince "ben akşam maç sonrasını beklemem, bana ne ben gidiyorum" deyip kafasına göre çekip gitmesi olmuş olabilir. O zaman yapabileceğimiz bir şey yok tabi.
Belki de gayet güzel bir şekilde sordular istersen takımla birlikte dönebilirsin diye, o da saatlerce beklemek yerine dönüş yapmak istemiş de olabilir. Dediğim gibi bu kadar belirsizlik üzerine saatlerce üretip dururuz burada bu şekilde. Ne yaşandı ne oldu ne bitti bilmiyoruz, karşılıklı bir anlaşma sağlanmış ve yollar ayrılmış. Üzerine onlarca senaryo yazılacak ya da sosyal medyada abartıldığı kadar "skandal" bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kimsenin hadi bas git buradan ne halin varsa gör diye elinde bavulu ortada bıraktığını da sanmıyorum, belli ki adam dönmek istemiş ve dönüyor.

Her şeyi geçtim istenmediği bu kadar ortadayken son güne kadar beklenip de o kadar hazırlık maçında süre verilmesi falan daha büyük skandal.

Yalniz köhn için küme düşmeme maddesi koyduk ama normal köhn suz werder kümede kalir gibi. Köhn oynarsa düşer ama
Orada iş yapar Köhn 3'lü oynuyor Bremen. Bu küme düşmezse alırlar maddesi varsa Köhn'den seneye bonsularla 5.5 milyon gelir gibi. Bremen'in ben de kümede kalacağını düşünüyorum ama bu küme düşmezse alır olayı gerçek mi buna emin değilim çünkü açıklamada şarta bağlı satın alma opsiyonu dğil sadece satın alma opsiyonu yazıyordu.

Bir Morutan gitmis yeni olarak. Gerisi dünden nasıl kaldıysa. Dun epey heyecanlıydı ama bugunun nöbeti hani boyle cocukken misafirliğe gitmissindir tam cikacakken çok sevdiğin bir çikolata verilir sana elinde tutup herkesin vedalasmasini beklersin bitsin de ilk fırsatta yiyeyim diye de o an geldiginde paketi açarsın tum çikolata erimiştir ve ambalaja yapis yapis olmustur ve sen o zevki alamayacagini bile bile o ambalajı yalarsın ya. iste öyle bir nöbet.
Espiriye evrim gecirtmissin reis
Tek cümlelik espiri bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt