Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.483
- 2.663
Karagümrüge saplamaları müthiş olay
kümeye yallah
kümeye yallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eminim öyledir. Neyse herkesin kısa zaten benim ki boyle olduğu gibi uzun kalsın.Espiriye evrim gecirtmissin reis
Tek cümlelik espiri bu
Bir adet hoca, az biraz yönetim.Otavio ve 6 numara lazım bize
allah bu millete bir daha senin gibi efendi nasip etmesinBenim gibi efendi bir adamın şu ana kadar aldığı bütün cezaların sebebi Dursun Tostos Özbek'tir.
Umarım doktor
Moşo muHermoşooo![]()
O zaten gerekli de. Transfer dönemi kapanmadan ihtiyaçlar giderilsin gerisine sonra bakılırBir adet hoca, az biraz yönetim.
Itimat ne demek smodumFena bir muhabir değil ama Rabiot haberini yapan da o daha haziran gibi idi sanırım. Yani ben çok da itimat etmem.
başarısızlığı garanti eden bir veri daha:takımda orijinal mevkisi bek olan, profesyonel düzeyde belli bir eşikte maça çıkmış sadece tek bir oyuncumuz var, o da nasıl bir performans vereceği bile belli olmayan jelert.
bu takım 8 tane taş gbi AL maçı oynayacak (muhtemelen minimum 3-4 maç as kalecisinden de yoksun çıkacak bu maçlara). içeride de bjk ve fb ile şampiyonluk yarışı verecek bir de.
sadece şu veri bile gs'ın bu sene ultra başarısız bir sezon geçireceğini gösteriyor.
YumoşşşşMoşo mu
Yumos yemYumoşşşş
Yani terim anlamı güvenmek yahut inanmak demek ahbabimItimat ne demek smodum