Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.167
- 9.240
- 2.018
Haydaaooaa
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydaaooaa
Bu Ertan geçen senelerde sallamacının tekiydi ne ara güvenilir kaynak oldu hiç anlamadım.Ertan tinerci muhabiri Haluk, Nevzat, Ali Naci, Burhancan gibi bizim muhabirlerden ses yok. Hermoso işinde temkinli olmak lazım
mancini olayını bilmem ama çok uçuk bi teori değil, taraftarının %95inin falan aşırı tepki gösterdiği, klübü CLden dolayı bi dünya para kaybettiren ve berbat top oynatan adama hala atleticonun stoper, 10 milyon opsiyonlu monacodan bek falan alınıyor,rabiot konuşuluyor, bunları insan niye okana yapsın ki diye insanın aklına gelmiyor değil,yeni bir hocaya iyi kadro kurma olayı olabilirBakın ortaya bir teori atayım yönetim okanı şutlayacak Mancini’n yorum yapması altı boş değil transferde hızlanmamız diyorum acaba diyorum Mancini hocamın mı listesi diyorum![]()
Bir adım uzakta. Aynen kolpacı Ertan
Okan size güvendi de Nelsona artislik yaptı daha yeni. Ne olacak şimdi Bir adım uzakta. Aynen kolpacı Ertan
Hermoso bunların çapına 2 beden büyük gelirdi zaten. Yokmu şöyle 2.liglerden bir sol stoper anca onu alırlar. .herkes girmeye basladi hermoso roma'da..
allah belanizi versin serbest adam bir de..
Haberi ilk girdim demek için kolpalıyor bu seneyalnız Ertan girdikten sonra bu haberler çıkmaya başlaması garip değil mi?