Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.365
- 30.173
- 1.988
Apo ile sezon gecmez beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hermoso olmazsa bu yangınla Rabiot'un anasına 40 m euro bayılırız.Hermoso olmaz ise alternatif kim bilmiyoruz. Ama Rabiot'u alacağımızı hiç sanmıyorum. Jakobs gelir şimdilik sadece.
Bence ligi ölçüyor. Rakipleri tanımıyor çok ürkek sicarim diye korkuyor garantiyi tercih ediyorBu jelert çok özgüvensiz oynuyor normalde ok gibi bindirirdi savunma da kene gibi yapışırdı ama uzak savunuyor fizikli adam karşısında vurup geçiyor o şekilde de. İnşallah eski haline döner alışır takıma toplar çok isteyerek severek geldi bize
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç sanmıyorum ahbab yaHermoso olmazsa bu yangınla Rabiot'un anasına 40 m euro bayılırız.
Bir stopere yıllık 5.3 milyon vermek tam bir rezillik. Bu paraya adamı getirememek bambaşka bir rezillik. Hakaret etmeden bu yönetime olan hislerimi kelimelere dökemiyorum.. Çapsız cibiliyetsizlerGeçmiş olsun, ilk cemre düştü.
Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Hermoso ile 5.3 milyon Euro'ya anlaşmıştı. Roma'nın teklifi ise 3 milyon Euro. Hermoso, Serie A ve Roma'ya çok sıcak baktığı için kafası karıştı."
Ne güzel planlama ama dimiHermoso olmazsa komple rabiot’a yönelirler
Görürsün bu Cenko kulübün içinden geçecek bu paraları vermezse hiçbir şey bilmiyorum.Hiç sanmıyorum ahbab ya