Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere gerek yok bugünkü maçta gösterdi ne gerek var yanlışlıkla güçleniriz sonuçta Adana karşısında şov yaptık 5 tane attık penaltıdan yedik taraftar bu işi bilmiyor.

Bu jelert çok özgüvensiz oynuyor normalde ok gibi bindirirdi savunma da kene gibi yapışırdı ama uzak savunuyor fizikli adam karşısında vurup geçiyor o şekilde de. İnşallah eski haline döner alışır takıma toplar çok isteyerek severek geldi bize

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jakobs daha muhim su an bizim icin. Ben gomuldugu kadar kotu olacagini dusunmuyorum. Asil onu alamazsak hirrigi tuttuk.

Bu jelert çok özgüvensiz oynuyor normalde ok gibi bindirirdi savunma da kene gibi yapışırdı ama uzak savunuyor fizikli adam karşısında vurup geçiyor o şekilde de. İnşallah eski haline döner alışır takıma toplar çok isteyerek severek geldi bize

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence ligi ölçüyor. Rakipleri tanımıyor çok ürkek sicarim diye korkuyor garantiyi tercih ediyor

Geçmiş olsun, ilk cemre düştü.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Hermoso ile 5.3 milyon Euro'ya anlaşmıştı. Roma'nın teklifi ise 3 milyon Euro. Hermoso, Serie A ve Roma'ya çok sıcak baktığı için kafası karıştı."
Bir stopere yıllık 5.3 milyon vermek tam bir rezillik. Bu paraya adamı getirememek bambaşka bir rezillik. Hakaret etmeden bu yönetime olan hislerimi kelimelere dökemiyorum.. Çapsız cibiliyetsizler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt