Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazeteciler R yapmıyor yarın akşamı iple çekiyorum plana sadık kalalım...

Hermosoya 6 m verirsen davinsona kaç vermek zorunda kalacaksın? Asla öyle bir şey yapılmamalı şl de olmayan bir Türk takımı 6 m stopere verebilir mi maaş olarak , hadi diyelim verdin yanında oynayan ve daha iyi oyuncu olan davinsonu naskl 3.5 4 m alırken mutlu edeceksin

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sacmalamayin ya davinsonun bonservisine 9.5 odendi oyuncu serbest verdigin paranin cogu
bonservis sayiliyor aldigi ucret 5.5 olmuyor

Levent tüzemen: dubois kendisi dönmek istemiş. Yönetim takımla dönmesini istemiş kabul etmemiş. Sanırım bir transfer görüşmesine gidecekmiş.

Fabrizio-Fbli yoğurt ve tabiki topçu menajerleri. yks ayt ye hazırlanıp hukuk okuyup oradan da savcı olup bunlarin anasını belleme fikri çık aklımdan. Bunlar kara para işindeler 3-5 seneye görürsünüz soruşturma çıktığında o herife

Romano+marzio bizim turk muhabirlere karşı turk oyuncu için bile yarışa girseler kazanırlar.O yüzden hermoso bariz belli olmuyor.

Di Marzio son detaylar demiş. Zaten biliyordum da kesinleşti artık.

Yine Sara ve Jelert gibi bir adamı alır gelirler ederinin 2-3 katına

Levent tüzemen: başkanla konuştum fesihten haberi yokmuş adana'ya götürülüp sözleşmesinin feshedilmesi hoş olmamış dedi başkan Özbek.
nası yani ya? ulan nası bi belaya düşmüşüz biz ya. ulan herseyi ben yapıyorum transferi de demiyor muydun? fesh edilen topçuyu mu bilmiyosun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt