Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.977
- 13.870
- 1.398
Gazeteciler R yapmıyor yarın akşamı iple çekiyorum plana sadık kalalım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erten tier 1
Sacmalamayin ya davinsonun bonservisine 9.5 odendi oyuncu serbest verdigin paranin coguHermosoya 6 m verirsen davinsona kaç vermek zorunda kalacaksın? Asla öyle bir şey yapılmamalı şl de olmayan bir Türk takımı 6 m stopere verebilir mi maaş olarak , hadi diyelim verdin yanında oynayan ve daha iyi oyuncu olan davinsonu naskl 3.5 4 m alırken mutlu edeceksin
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parades sürecinin aynısıHaluk Yürekli: "Galatasaraylı yetkililer görüşmelerin sorunsuz devam ettiğini düşünüyor."
O yetkililerin başı en son İlkay ayrılcak mi diye gazetecilere soruyordu.Haluk Yürekli: "Galatasaraylı yetkililer görüşmelerin sorunsuz devam ettiğini düşünüyor."
nası yani ya? ulan nası bi belaya düşmüşüz biz ya. ulan herseyi ben yapıyorum transferi de demiyor muydun? fesh edilen topçuyu mu bilmiyosun?Levent tüzemen: başkanla konuştum fesihten haberi yokmuş adana'ya götürülüp sözleşmesinin feshedilmesi hoş olmamış dedi başkan Özbek.
Hermoso yu biz alırsak Romano tier düşürülmeliHaluk Yürekli: “Hermoso için İtalya’dan devamlı haberler geliyor. Galatasaray’a Hermoso menajerinden gelen olumsuz bir durum yok. Plan bugün İstanbul’a getirmek!”
Niye fbli muhabiri istiyorsunuz anlamıyorumErten tier 1
Romano tier 2
yapariz senin icin