- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
Haluk, futbolcularımızın moralini bozmaktan, soyunma odası konuşmalarını sızdırmaktan başka ne halta yararsın
Doğru haberi ara ki bulasın
Doğru haberi ara ki bulasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler İlkay’ın ayrılacağını City’e imza atıp, formayı giydikten sonra öğreniyor. Normal bunlarYa adamlar arka planda bitirdi işte menajer ikili oynuyor. Senin dünyadan haberin yokken Roma bitirdi. Kendimizi kandırmayalım.
Jelert’i 10 milyona kitleyen adamlar yeni Davinson bulurlar evet. İnanıyorumSon senesi ve sözleşme yenilemiyor. Turşusunu kuracak halimiz yok. Geçen sene nasıl Davinson'u aldıysak seve seve o kafada birini bulmaya çalışacağaız.
O ihtimal uzayda yok. GelmezHermoso yu biz alırsak Romano tier düşürülmeli
Çünkü bütün sezon şans bulamayacak yeterince oyuncu varMadem para saçıyorduk Oğuz’u niye alamadık
inanmayınHermoso, Roma ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. (Di Marzio)
Çok saçma bir bakış açısı , futbol takımları böyle yönetilmiyor oyuncu serbest oyuncu olduğu için menajeri falan iyi bir para alacak zaten üzerine imza parası alacak imaj hakkı şu bu baya para alacak , davinson 3.5 4 m alırken hermosa 6 m alamaz kardeşim hadi 5 m neyse , geçen sene senin mantığınla zahaya 9 m verdik takım içi dengenin içine ettik 11 başlayan kerem ben 11 oynuyorum yedeğim neden 9 m aldı dedi icardi ben 10 m alıyorum takımın starıyım dedi bu adam neden 9 alıyor dedi yani kısacası böyle bir maaş hiç bir Türk takımı bir stopere veremez heleki yanında oynayacak 1 gömlek üstün oyuncu olan davinson 3.5 4 m alırken , sonra görürsün davinson performansı düşünce ağlarsınız noluyor neden üzgün diyeSacmalamayin ya davinsonun bonservisine 9.5 odendi oyuncu serbest verdigin paranin cogu
bonservis sayiliyor aldigi ucret 5.5 olmuyor