Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk, futbolcularımızın moralini bozmaktan, soyunma odası konuşmalarını sızdırmaktan başka ne halta yararsın

Doğru haberi ara ki bulasın

Hermoso'nun gelişi söz konusu olunca geçen kura çekimi yayınından itibaren Emre Özcan'ın da bizim gördüğümüzü görüp üçlü savunmanın GS'ye cuk oturduğunu anlatmaya başlamıştı. Bugün de ondan bahsediyor.

Medyada bunun gündeme gelmesi iyi oldu...

Derken galiba Roma'ya gidiyormuş Hermoso galiba :)

okan hermosoyu tanımıyordur bile bize karşı oynamadı

doue ve wendel için de gelecek diyolardı gelmedi

öyle olacak bence

1725139026847.webp

Avrupa için Max alabileceğimiz 1 adam, sonra devre arasına sık dokunuyor diyip lig için hebele hübele yapılacak belki bir adam da orada gelir.
12 yabancıyla lige başlarsak şaşırmayın

Ulan dursun o kadar söylenecek şey var ki sana dua et Galatasaray baskanısın.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Davinson, Nelsson, Apo, Kaan, Metehan ile devam

Yusuf Demir kalmali

Zaha yerine sol kanat, Kohn yerine Jakobs, Dubois yerine ya bir sag/sol bek ya da 8 numara alinmali

Haluk Yürekli kıvırmaya başladı şimdi İtalya ligi mi Türkiye ligimi tercihi diyor.

Okan&dursun&cenk&hatip

Elele defolup gittiğiniz günleri görürüz inşallah

Bunların hepsinin ortak özelliği net yalancı olmaları

Dursun geçen sene alikoçla atışmalarında yalanlarıyla rezil etti bizi

Okan sürekli sallıyor zaten

hermoso kesin sır gibi saklanan ek isteklerde bulunur

Sacmalamayin ya davinsonun bonservisine 9.5 odendi oyuncu serbest verdigin paranin cogu
bonservis sayiliyor aldigi ucret 5.5 olmuyor
Çok saçma bir bakış açısı , futbol takımları böyle yönetilmiyor oyuncu serbest oyuncu olduğu için menajeri falan iyi bir para alacak zaten üzerine imza parası alacak imaj hakkı şu bu baya para alacak , davinson 3.5 4 m alırken hermosa 6 m alamaz kardeşim hadi 5 m neyse , geçen sene senin mantığınla zahaya 9 m verdik takım içi dengenin içine ettik 11 başlayan kerem ben 11 oynuyorum yedeğim neden 9 m aldı dedi icardi ben 10 m alıyorum takımın starıyım dedi bu adam neden 9 alıyor dedi yani kısacası böyle bir maaş hiç bir Türk takımı bir stopere veremez heleki yanında oynayacak 1 gömlek üstün oyuncu olan davinson 3.5 4 m alırken , sonra görürsün davinson performansı düşünce ağlarsınız noluyor neden üzgün diye

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt