Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha&Ziyech el birliği ile yendiğine göre şimdi Kerem'e birşey olsa Barış'ı sola kaydırdık desek demek ki sağa Yunus'u yazıyoruz. Attan eşeğe kısmını geçtim başka kanatta yok, nerde hani bir sürü kanadımız vardı Oğuz nerede oynayacaktı Okan efendi ? Gerçi Oğuz olsa yine de kalite eksikliği mevcut. Dümdüz mahvettiler takımı.

Son düzenleme:
giphy-4-1.gif

Halen boşta olması bir yana mevcut kadroyu en çok tamamlayacak isim Rabiot. Geçen yıl da Parades için aynısını düşünüyordum.

2 senede alamadığımız adamlardan 22 kisilik kadro kurulur mu?

Burada önemli olan adama verilen maaş değil ki senin çapın çap olmadığı için transfer yapamıyorsun benim yaşta olanlar iyi bilir Zidane o zaman yeni parlıyor faruk Süren adamı masasına çağırıp teklifte bulunuyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat Saylak halen banlı mazbatası da alınmış özgürlük istiyoruz

Ulan şimdi okana sovmesemde ne yapsam.

Geldiğinde dingillik yapıp solda kerem sağda yunus oynatıp ilk 10 haftada ağzımıza etmişti, söve söve bu ikiliyi bozdurduk, takım şahlandı. 3 senede dibi vuran bu ikiliyi oynatmak için önce rasidi gönderdi, sonra tete, sonra zaha, en son ziyechi yedi. Bu ikili dokunulmaz ama. Çok ağır sovesim var, 4 senelik emeği için sovmuyorum, sonra takımı sattiginda ve bjkye gittiğinde ağır sovmustum, şimdi biraz olgunlastim bekliyorum.

Be ... adam, 3 milyonluk adam olarak, paranın kölesi olarak ne bok yemeye çalışıyorsun? 3 gün kaldı transfer sezonunun bitmesine, ne istedin kanatlardan? Sorun senin salak taktiginde.

Bütün rezillikleri unutturacak transfer cherki olur muhteşem bir yetenek almış olursunuz alırsanız . Rabiot alamayacağınızı farzediyorum ondan rezillikleri unutturacak tek transfer diyorum .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt