Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyech de gitmiş diyolar o yayında renktaşErtan Süzgün: "Rabiot teklifi yükseltin demiş."
Adam bitmiş valla spaces odasında dinliyorum normalde söylemeyecekti arada çıtlattı.Hala Ertan mı ahbert, salsın bizi biraz rica ediyorum kendisinden![]()
Ben sadece tabi duyum noktasında beğenmiyorum, ama kişisel olarak iyi biridir belki tanımadığım için karakterine laf edemem kesinlikle.Adam bitmiş valla spaces odasında dinliyorum normalde söylemeyecekti arada çıtlattı.
Ulan ne paragöz oldu bu topcular, 3-5 fazla koparmak icin herseyi deniyorlarErtan Süzgün: "Rabiot teklifi yükseltin demiş."
Rabiot her daim öyleydi olum anasıyla beraber yeni bir sey degilUlan ne paragöz oldu bu topcular, 3-5 fazla koparmak icin herseyi deniyorlar
Zaha gibi ziyech ide yemiş :dErtan Süzgün: "Ziyech konusu sıkıntılı ayrılır mı ayrılmaz mı bilmiyorum orada da Zaha gibi bir durum var."
Bence ikisi alınırken de yanlıştı ama sonrası hoca süreci yönetemedi artık transfer dönemi bitmeden Ziyech'i de yollamak lazım.Zaha gibi ziyech ide yemiş :d
O imkansız ilk 3 kesin oluruz ama transfer işini hocaya bırakmamak lazım gerçi yönetime bıraksak daha beter hocaya bıraksak dahada beter.Herifler 13. Aldığı takımı ne yapıp edip 13. Yapıp bırakıp gidecek. Şaka gibi gerçekten şu takimin 3 kulvarda oynayıp 13-14 futbolcuya kalacak olmasi fıkra resmen

Eğer bu eksikler kapanmazsa üstüne 3-4 sakatlikta takim arka arkaya puan kaybi yaşayıp üstüne de topçular mizmizlanip maca çıkmazsa bal gibi oluruzO imkansız ilk 3 kesin oluruz ama transfer işini hocaya bırakmamak lazım.
Sorun kendi garabet sistem dedigi şeyde heriflerde değil yav kimi aldırsa begenmeyecekti ki herkeside geriye götürüyor zaten. Ha tabi bunlara ragmen onay vermeside ayrı sacmalık o başkaBence ikisi alınırken de yanlıştı ama sonrası hoca süreci yönetemedi artık transfer dönemi bitmeden Ziyech'i de yollamak lazım.
22/23 bittiğinde 23/24 için Rashica olmuyorsa bile ona benzer profil aranıp CL'ye kalındıktan sonra limit açılıp başka bir isim alınabilirdi.Elinde Wilf, Hakim gibi isimler varsa mevcut oyunu oynayamazsın haliyle. Mevcut oyunu oynayacaksanız bu kadar ücretlerle bu isimleri kulübe yük etmemeliydiniz.
Beğenmedim olmaz yapamazsınız Wilf, Hakim gibi isimlere, o kadar zengin bir kulüp değiliz biz.
Okan hoca ve yönetim el birliği ile büyük zorluk çıkarıyorlar.