Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Ziyech konusu sıkıntılı ayrılır mı ayrılmaz mı bilmiyorum orada da Zaha gibi bir durum var."

Boku yedik takım parçalandı resmen adam kalmadı. Bu arada muhabirlere direk haberi veren Cenker büyük ihtimalle hava basacak ya yaptiriyordur hemen haber

Ertan Süzgün: "Arias için 2 gün önce bilgi aldığımda Avrupa için zaman sıkıntısı var Güney Amerikalı futbolcuların çok fazla menajeri var o işler sıkıntılı."

Ertan Süzgün: "2 gün önce Arias'a göre öncelik Lauriente'ydi ama Cherki'de adaylardan birisi."

Herifler 13. Aldığı takımı ne yapıp edip 13. Yapıp bırakıp gidecek. Şaka gibi gerçekten şu takimin 3 kulvarda oynayıp 13-14 futbolcuya kalacak olmasi fıkra resmen
O imkansız ilk 3 kesin oluruz ama transfer işini hocaya bırakmamak lazım gerçi yönetime bıraksak daha beter hocaya bıraksak dahada beter. :asd:

Elinde Wilf, Hakim gibi isimler varsa mevcut oyunu oynayamazsın haliyle. Mevcut oyunu oynayacaksanız bu kadar ücretlerle bu isimleri kulübe yük etmemeliydiniz.

Beğenmedim olmaz yapamazsınız Wilf, Hakim gibi isimlere, o kadar zengin bir kulüp değiliz biz.

Okan hoca ve yönetim el birliği ile büyük zorluk çıkarıyorlar.

Bence ikisi alınırken de yanlıştı ama sonrası hoca süreci yönetemedi artık transfer dönemi bitmeden Ziyech'i de yollamak lazım.
Sorun kendi garabet sistem dedigi şeyde heriflerde değil yav kimi aldırsa begenmeyecekti ki herkeside geriye götürüyor zaten. Ha tabi bunlara ragmen onay vermeside ayrı sacmalık o başka

Elinde Wilf, Hakim gibi isimler varsa mevcut oyunu oynayamazsın haliyle. Mevcut oyunu oynayacaksanız bu kadar ücretlerle bu isimleri kulübe yük etmemeliydiniz.

Beğenmedim olmaz yapamazsınız Wilf, Hakim gibi isimlere, o kadar zengin bir kulüp değiliz biz.

Okan hoca ve yönetim el birliği ile büyük zorluk çıkarıyorlar.
22/23 bittiğinde 23/24 için Rashica olmuyorsa bile ona benzer profil aranıp CL'ye kalındıktan sonra limit açılıp başka bir isim alınabilirdi.

O dönem sol bek + orta saha + yedek forvet ufak parça eklemelerle çok daha modifiye olmuş kadro olacakken limit yüzünden çok fazla sıvadık.

Tabi hocanın oyuncu seçimleri ayrı skandal bu sisteme Angelino filan aldırdı bize atletik adam lazımken yine Jelert'i filan alıyoruz.

Öyle oynadığımız sistem ufak bütçeli oyuncularla bile rahatlıkla sistem kaldırabilir atletizm, hız belki teknik zayıf olsa yine bu 2 özellikle telafi edilebilirdi.

Sonuç olarak geldiğimiz noktada başa döndük. :asd:

Şampiyon Ligi'nde olsaydık stoper alabilirdi ama Avrupa ligi ve yerel lig için stoperler yeter bence. Orta sahaya rabiot alıp, sara öne cekmeliyiz, bir tane de kanat alıp transferi kapatalım. Böyle daha mantıklı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt