Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat için Martial bekliyorum, sassoulo'nun inadı kırılmadı diyecekler, alternatifi de Carrasco falan olur bonservis bahane etmek için
Orta sahaya arap yarımadasından isim düşmesini bekliyorum. Kessie olur Veiga olur hatta Ruben Neves bile düşse şaşırmam maksat isim olur.
Stoperde Hummels favori, Ramos yine alevlenir son olarak bomba diye Koulibaly falan derler

Bizim taraftar da inanır bunlara tabi. Hayallerle yaşayanı gerçeklerle
Martial mantıkla haa bizimkilerin çapına göre
Ramos galiba gitti araplara

Bugün günlerden göt olmak

Kendi ağzıyla söylüyor işte "imzalanıp geri yollanacaktı"
Yani imza atılmadan bunlara aldık bitti diye servis etmişler
Güya bu yöneticilerin çoğu iş insanı, firma sahibi. Bu zekayla bu yaşa nasıl gelmiş dediklerimiz, milyonlarımızı rahat rahat çarçur ediyor !

mats hummels mi sergio ramos mu?

Kendi ağzıyla söylüyor işte "imzalanıp geri yollanacaktı"
Yani imza atılmadan bunlara aldık bitti diye servis etmişler
Güya bu yöneticilerin çoğu iş insanı, firma sahibi. Bu zekayla bu yaşa nasıl gelmiş dediklerimiz, milyonlarımızı rahat rahat çarçur ediyor !
Hocam adamin yanina kimseyi yollamamislar WhatsApp dan anlaşmışlar. Sonra da adam piuvv uçup gitmiş. Adamin yanina gidip anlaşıp adamla dönen yöneticiler enayiydi zaten bir bunlar akıllı

Evet şimdi sıra geldi ndombele vari 0 performans verecek bir adamin inmesi. Sıcip sivayip tüyü dikmeleri lazım. Yapacaklardır da. Ben matip ve martial diyorum tüy olarak
Okan hocamız da yine bizi şaşırtmayıp 4-3-3 kanadı aldıracak ve sonra performans vermedi diye 6 ay sonra gönderilmesini isteyecektir.

Hocam adamin yanina kimseyi yollamamislar WhatsApp dan anlaşmışlar. Sonra da adam piuvv uçup gitmiş. Adamin yanina gidip anlaşıp adamla dönen yöneticiler enayiydi zaten bir bunlar akıllı
Adam da tabi ciddiye alınmadığını hissetmiştir haliyle.
Bir de yıllık 5.3m diyorlardı. Bu kadar para basmayı düşündüğün bir herifle de bir zahmet git görüş ya

Evet şimdi sıra geldi ndombele vari 0 performans verecek bir adamin inmesi. Sıcip sivayip tüyü dikmeleri lazım. Yapacaklardır da. Ben matip ve martial diyorum tüy olarak
Dombili bizim Emrah’ın samimi arkadaşıydı.

Pizza hamburger gömüyolardi beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt