Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.250
- 101.452
- 5.238
Bugün günlerden göt olmak
bu haberi doğru olarak varsayalım. be akılsız sözleşme gönderilmez! Alıp, götürür, imzalatırsın!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz daha açar mısın konuyu hocamBu ust uste 2 yil sampiyon olup sonra dagilma olayi tesaduf degil bence. Sadece bize ozel bi durumda dgl
Garip işler.
Martial mantıkla haa bizimkilerin çapına göreKanat için Martial bekliyorum, sassoulo'nun inadı kırılmadı diyecekler, alternatifi de Carrasco falan olur bonservis bahane etmek için
Orta sahaya arap yarımadasından isim düşmesini bekliyorum. Kessie olur Veiga olur hatta Ruben Neves bile düşse şaşırmam maksat isim olur.
Stoperde Hummels favori, Ramos yine alevlenir son olarak bomba diye Koulibaly falan derler
Bizim taraftar da inanır bunlara tabi. Hayallerle yaşayanı gerçeklerle
Hocam adamin yanina kimseyi yollamamislar WhatsApp dan anlaşmışlar. Sonra da adam piuvv uçup gitmiş. Adamin yanina gidip anlaşıp adamla dönen yöneticiler enayiydi zaten bir bunlar akıllıKendi ağzıyla söylüyor işte "imzalanıp geri yollanacaktı"
Yani imza atılmadan bunlara aldık bitti diye servis etmişler
Güya bu yöneticilerin çoğu iş insanı, firma sahibi. Bu zekayla bu yaşa nasıl gelmiş dediklerimiz, milyonlarımızı rahat rahat çarçur ediyor !
Okan hocamız da yine bizi şaşırtmayıp 4-3-3 kanadı aldıracak ve sonra performans vermedi diye 6 ay sonra gönderilmesini isteyecektir.Evet şimdi sıra geldi ndombele vari 0 performans verecek bir adamin inmesi. Sıcip sivayip tüyü dikmeleri lazım. Yapacaklardır da. Ben matip ve martial diyorum tüy olarak
Adam da tabi ciddiye alınmadığını hissetmiştir haliyle.Hocam adamin yanina kimseyi yollamamislar WhatsApp dan anlaşmışlar. Sonra da adam piuvv uçup gitmiş. Adamin yanina gidip anlaşıp adamla dönen yöneticiler enayiydi zaten bir bunlar akıllı
bunlar da varSırada Yakup var o da uçak numarasını bekliyorum demişti
Dombili bizim Emrah’ın samimi arkadaşıydı.Evet şimdi sıra geldi ndombele vari 0 performans verecek bir adamin inmesi. Sıcip sivayip tüyü dikmeleri lazım. Yapacaklardır da. Ben matip ve martial diyorum tüy olarak
şerefsiz borcu ödememiş. pizzacı beni arıyorDombili bizim Emrah’ın samimi arkadaşıydı.
Pizza hamburger gömüyolardi beraber
bize saz mı caz mı lazımKanat yok
Ortasaha yok
Forvet yok
Bk gibi alternatifsiz kadro olduk.
Emeği geçenlerin abv
Kanat dolu takım görmüyor musun?Oğuz aydını neden almadik ey Okan hoca ve yönetim.