Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok para harcayıp kadro kalitesi mi düştü bana mı öyle geliyor Hermoso çoktan bitmeliydi Roma devreye girince ben de olsam Roma'ya giderim

Erden ağabeyin tek yanlış hamlesi seçim sürecinde dursunun karşısına geçmemesi + olarak azizin, koçu sıkıştırdığı gibi demeçler verebilirdi, meydan dursuna kaldı komple
Dinazorlar çoktaaaan seçmişti bile Dursunu , Timur bile bile öyle birşeye girmez, taraftar secmiyor başkanı öyle olsa %95 Timurun lehine olurdu

Üstad çok fazla negatiflik var hocaya da topculara da sirayet ediyor bu negatiflik

Fb mesela 10 senedir samp olamiyor 15 senedir cl’ye gidemiyor 2 hafta önce cl’den elendi ligde puan kayıpları var ama bizim negatifligin %1’i bile yok heriflerde

Bence bizim taraftar şımarık zengin cocugu gibi dolasiyor

Ağustos’ta takım satmak ne abi dün maçta yenilmemizi isteyenler bile vardi sırf haklı çıktım diyebilmek icin

Biz de biliyoruz takim kötü gidiyor ama yıkıcı eleştiriler ocak gibi yapılır bu aylarda yapıcı eleştiriler yapılmalı

Kısacası bence negatif elestiriler takıma da sirayet ettigi icin sampiyon olma olasılıgımız yok
İnan sorun bu değil. Fenerbahçe ye kendi evinde 10 kişi yenildik. Şampiyonlar liginde gördük ki kadro kalitesi sistemsiz olunca, saçma tercihler olunca Kopenhag a Sparta Prag a elendi. Yetmedi Bjk den 5 yiyosun. Oda yetmedi yönetimde tek becerikli ve iyi niyetli adamı şahsi çıkarları uğruna gönderdiler. Yetmedi young boys denen takıma elendik. Saçma sapan transferler yaptık. Hadi diycem takım iyi oynuyor bu sebeple sussun herkes. Takımın bişey oynadığı yok üstüne teknik direktörünün iş bilmezliği yüzünden elindeki kaliteli adamları zararına gönderiyosun. Dünya futbolunda yeri olan oyuncular bu hoca ile çöp oldu. Takımın iki senedir teknik direktöre rağmen şampiyon oluyor. Dualarla maçlar bitirdik. Rakip yönetici çıkıp ağzına geleni söylüyor yönetim sus pus korkudan donuna işeyecekler..
2 senedir şampiyon oluyoruz ama arka plan böyle ilerliyo. İnsanlar bunları görüyor. Takıma sahip çıkmak istiyo. Yönetiminin yapmadığını görmediğini Taraftar görüyor. Ne kadar acı bir durum. Normal değilmi bu sinir stres panik ve nefret..

Son düzenleme:
Hala 4 isabetli transferle kadro iyi olabilir ama mesele Hoca ve Yönetim ne yapacaklar belli değil

Burdan GScimbom Forum

oradayız babalar oraya gelin falan filan

"hErMozE EsteAnpUl'a GelÇeK"
"YüZdeH HuZ"
"GeLişMe PireZdaN"

dance.gif

*ibanlarına para geldiği anda tivtter muhabirlerimiz*

Roma devreye girdiği saniye Hermoso gitti dedim. Çünkü orayı tercih eder daha 29 yaşında ve üst düzey bir oyuncu. Sadece Erden ikna ederdi işte bu sene en çok aradığımız yerler Hermoso ve Rabiot görüşmeleri zaten.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan orijin olara bek değil - şu an tek bek Jelert... bek lazımken bek eksilten planlama...

Kanat bakıyoruz - 3 hedef takviye haricinde olan ve oğuzu ÇOK KANAT VAR diye 1M farka almama planlaması....şimdi patır patır kanat gönderiyorsun...kese kese para vaadediyorsun panikten...

Mertens'in en ufak alternatifi yok - Sara kullanayım desen ortasahan batıyor...MÜTHİŞ PLANLAMA

Stoperlerinden biri ultra KALAS- genç adamı gönderdin yerine 11 verebilirdin...Metehan sana can simidi oluyor şu an bell yere kadar.. EPİK PLANLAMA

Ekli dosyayı görüntüle 259432

Ufak ağrılarınla UFAK PLANLAMA bile yapamadın hocam kusra bakma ... yönetime siper olup, sezon başı uçacağız kaçacağız bütçe verildi derken iyiydi..OYNATILMAYAN Oğuzu aldırmadın , madem limit vardı Doue niye olmadı...

daha önemlisi sen niye yönetim üzerine gitmedinde her şeylerine tamam dedin...
Posttaki gerçekler canımı ziyadesiyle sıktı ve içime kin doldurdu

erden timur cok zeki!

soru:
erden timur neden son saniyeye kadar yönetimdeymis gibi aciklama yapmadi secimden sonra ayrildi?

cevap:
yönetimin rezilligini biliyordu, ön gördü ve dursunun küfürle kovulacagini biliyordu.

erken secim olacak, bunu ön görmek hicte zor degil. ve adaylardan erden timur bu savasi kazanacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt