- 21 Haziran 2011
- 27.181
- 7.293
- 2.238
Çok para harcayıp kadro kalitesi mi düştü bana mı öyle geliyor Hermoso çoktan bitmeliydi Roma devreye girince ben de olsam Roma'ya giderim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yakup baya manyak bi herifmis yav
f1 monaco grand prixinde parti düzenledigi ve hocanin kızına asildigi icin kadro disi birakmislar gecmiste
![]()
Ismail Jakobs suspendu par Monaco pour avoir trop festoyé ?
L’alcool, c’est pas cool. Philippe Clement, entraîneur de Monaco, a décidé de sanctionner son latéral Ismail Jakobs, contre le Téfécé, pour…www.sofoot.com
Dinazorlar çoktaaaan seçmişti bile Dursunu , Timur bile bile öyle birşeye girmez, taraftar secmiyor başkanı öyle olsa %95 Timurun lehine olurduErden ağabeyin tek yanlış hamlesi seçim sürecinde dursunun karşısına geçmemesi + olarak azizin, koçu sıkıştırdığı gibi demeçler verebilirdi, meydan dursuna kaldı komple
İnan sorun bu değil. Fenerbahçe ye kendi evinde 10 kişi yenildik. Şampiyonlar liginde gördük ki kadro kalitesi sistemsiz olunca, saçma tercihler olunca Kopenhag a Sparta Prag a elendi. Yetmedi Bjk den 5 yiyosun. Oda yetmedi yönetimde tek becerikli ve iyi niyetli adamı şahsi çıkarları uğruna gönderdiler. Yetmedi young boys denen takıma elendik. Saçma sapan transferler yaptık. Hadi diycem takım iyi oynuyor bu sebeple sussun herkes. Takımın bişey oynadığı yok üstüne teknik direktörünün iş bilmezliği yüzünden elindeki kaliteli adamları zararına gönderiyosun. Dünya futbolunda yeri olan oyuncular bu hoca ile çöp oldu. Takımın iki senedir teknik direktöre rağmen şampiyon oluyor. Dualarla maçlar bitirdik. Rakip yönetici çıkıp ağzına geleni söylüyor yönetim sus pus korkudan donuna işeyecekler..Üstad çok fazla negatiflik var hocaya da topculara da sirayet ediyor bu negatiflik
Fb mesela 10 senedir samp olamiyor 15 senedir cl’ye gidemiyor 2 hafta önce cl’den elendi ligde puan kayıpları var ama bizim negatifligin %1’i bile yok heriflerde
Bence bizim taraftar şımarık zengin cocugu gibi dolasiyor
Ağustos’ta takım satmak ne abi dün maçta yenilmemizi isteyenler bile vardi sırf haklı çıktım diyebilmek icin
Biz de biliyoruz takim kötü gidiyor ama yıkıcı eleştiriler ocak gibi yapılır bu aylarda yapıcı eleştiriler yapılmalı
Kısacası bence negatif elestiriler takıma da sirayet ettigi icin sampiyon olma olasılıgımız yok
Tostosu darlaması gerekiyor artık bu saatten sonraDinazorlar çoktaaaan seçmişti bile Dursunu , Timur bile bile öyle birşeye girmez, taraftar secmiyor başkanı öyle olsa %95 Timurun lehine olurdu
Bonucci fb etkisi kadar etki yapar max üstadBaştan beri Hummels gelecek diyoruz inanmiyorsunuz ben napim
Posttaki gerçekler canımı ziyadesiyle sıktı ve içime kin doldurduKaan orijin olara bek değil - şu an tek bek Jelert... bek lazımken bek eksilten planlama...
Kanat bakıyoruz - 3 hedef takviye haricinde olan ve oğuzu ÇOK KANAT VAR diye 1M farka almama planlaması....şimdi patır patır kanat gönderiyorsun...kese kese para vaadediyorsun panikten...
Mertens'in en ufak alternatifi yok - Sara kullanayım desen ortasahan batıyor...MÜTHİŞ PLANLAMA
Stoperlerinden biri ultra KALAS- genç adamı gönderdin yerine 11 verebilirdin...Metehan sana can simidi oluyor şu an bell yere kadar.. EPİK PLANLAMA
Ekli dosyayı görüntüle 259432
Ufak ağrılarınla UFAK PLANLAMA bile yapamadın hocam kusra bakma ... yönetime siper olup, sezon başı uçacağız kaçacağız bütçe verildi derken iyiydi..OYNATILMAYAN Oğuzu aldırmadın , madem limit vardı Doue niye olmadı...
daha önemlisi sen niye yönetim üzerine gitmedinde her şeylerine tamam dedin...