Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başı yönetim saksocuları nerde. Erden Timur'a bile laf atıyorlardı karaktersizler. Aslında tek tek ifşa etmek gerekde bunları. Hatip denen beceriksizin bıyıklarına laf edildi diye ahkam kesiyorlardı şimdi en büyük yönetim düşmanı olmuşlar. Yüzsüzlüğün böylesi.

Sezon başı yönetim saksocuları nerde. Erden Timur'a bile laf atıyorlardı karaktersizler. Aslında tek tek ifşa etmek gerekde bunları. Hatip denen beceriksizin bıyıklarına laf edildi diye ahkam kesiyorlardı şimdi en büyük yönetim düşmanı olmuşlar. Yüzsüzlüğün böylesi.
moderasyondasın diye böyle şeyler yazamazsın

Hermoso + Jakobs için Dübüa ve Köhn ü gönderdik
Büyük ihtimalle ikisini de alamayıp daha kötü topçular getireceğiz :crushed:

takım şampiyonluğa gidiyor ama ağlayan taraftar var
komedisiniz

bir kısmı
1725181933490.webp

Artık, aynı anda 2 - 3 mevkide Kaan ı, aynı anda 2 - 3 mevkide de Barış ı kullanırsın.. Kanatları da manevi oğlunla doldurursun..

Çapsız herif!! 2,5 yıl oldu hala kadro kurmayı öğrenemedi..

Ben halen nelssonun neden oynamadığını anlamaya çalışıyorum, oyuncuyla hoca arasında bir problem varsa, bu artık sıkıntı verici düzeye çıkmış demektir, bu kadar çok oyuncuyla problem yaşamak hiç iyi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt