Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 kisi jacobsu mu almaya gitmişler bunu bile kaciracaz diye korkuyorlar herhalde ama yanlış oyunucuyu almaya gidiyorsunuz

Metecan Kanbur: “Ya konuşmayayım konuşmayayım diyorum da öyle bir hayatı yok Jakobs’un ya. Icardi, Torreira ne kadar çıkıyorsa (ki çok normal o da) o kadar çıkar. İzin gününde oyuncular istediğini yapar kime ne. Böyle bir problemi olsa Köln, Monaco gibi takımlarda bu kadar sene kalamazdı.”

Biliyorum, hatta çağrılmasına ön ayak olanı da biliyorum. Geçen sene 100. yıl forması hediye diye hocaya hakaret eden Pelin’e yollandı o dönemde de pek ses çıkmadı.

Bu bir düzen ve bu düzeni bozmaya çalışanlar aradan çekiliyor her seferinde. Zamanında biz statta Adnan Polat istifa diye bağırırken sesimizi kesiyorlardı Adnan Sezgin diye bağırın diyorlardı, bunu babasının hayrına yapmıyor kimse.

Gerçek Galatasaraylı arıyorsan bu forumda var bolca, çoğunun bir çıkarı yok, bolca hırbo var ama bunun GSlilikle alakası yok.
ET nin bahsettiği Gs siyasetinin yediği haltlar bunlar değil mi hep?
A.Polat zamanında sen de polisten dayak yedin mi?

Herkes jelertin fizigine takmis. Phillipp lahm cokmu fizikli oyuncuydu. O hobbit boyuyla dünyan en iyi sag beklerindendi. Hersey fizik boy degil hizlilik ceviklik pozisyon almak daha önemli seyler. Asil sorun adapte olabilmek, birde daha bizde sag bek oynamamisken sol tarafa atiliyor. Bakin bakalim boey ne yapmis gecen sezon leverkusene karsi ilk mac sol tarafa atilinca.

Jakobs kardeşim afiyet olsun kardeşim

Bu sezon içip içip Cimbom'un hali ne olacak kafa kafaya verip düşünürüz

Rabiot ne paragoz herif cikti yav kendisiyle ilgilenmeyen takim kalmadi hala bosta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt