Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.622
- 922
- 1.873
2 kisi jacobsu mu almaya gitmişler bunu bile kaciracaz diye korkuyorlar herhalde ama yanlış oyunucuyu almaya gidiyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun :DERHAL ama DERHAL hemen TRIPPIER alacaksınız lan
Akıllı olun adam olun
Gidin Trippier alın
Gezmeye gidiyorlar çünkü saf herifBir de ayni anda gidiyorlar tek bi kişi gitsin diğeri transfere baksin lan

Dursun :
Milanlı mı oldunRabiot fizik olarak ne durumda en cok merak ettigim sey bu ya
ET nin bahsettiği Gs siyasetinin yediği haltlar bunlar değil mi hep?Biliyorum, hatta çağrılmasına ön ayak olanı da biliyorum. Geçen sene 100. yıl forması hediye diye hocaya hakaret eden Pelin’e yollandı o dönemde de pek ses çıkmadı.
Bu bir düzen ve bu düzeni bozmaya çalışanlar aradan çekiliyor her seferinde. Zamanında biz statta Adnan Polat istifa diye bağırırken sesimizi kesiyorlardı Adnan Sezgin diye bağırın diyorlardı, bunu babasının hayrına yapmıyor kimse.
Gerçek Galatasaraylı arıyorsan bu forumda var bolca, çoğunun bir çıkarı yok, bolca hırbo var ama bunun GSlilikle alakası yok.
eyüp alıyorDERHAL ama DERHAL hemen TRIPPIER alacaksınız lan
Akıllı olun adam olun
Gidin Trippier alın
Yine 4-2-3-1 ve orta saha aynen duruyor haMuslera
Trippier Davinson Nelsson Jakobs
Torreira Sara
Barış Mertens Cherki
Icardi
Sky Sports 10 milyon pound yazmisti zaten euro bazinda 13 falan ediyor.Ucuza gitmiş cidden o zaman dün @Alper Altun admin 13 müş 4 değil demisti nöbette.
Evden çalışıyorsun ulanBu gece erken yatmamiz lazim kaos olacaksa simdi olsun gece olmasin
+2 ekler cenkerJakob monacado net 600k Euro aliyormus
Ulan, Jacobs u almaya taa Fransaya giden Cenk ile otekine diyorum.Kimsin lan
Kim birader yüzüme et lan bu lafı
Delikanlıysan da özele gel
Sen kendini ne sanıyorsun
Jakob monacado net 600k Euro aliyormus
Beni niye alıntıladın biraderUlan, Jacobs u almaya taa Fransaya giden Cenk ile otekine diyorum.