Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Chilwell Cherki Trippier Otavio üşüşün ulan bu fırsatlara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ARTIK YETER sn. genel başkanımOkan 3 lü orta saha oynatmayacak. Şu kadro yu iyi bir hocaya ver Avrupa Ligi kupasını alırdı. Şurdaki Rabiot ve cherki yi alacak futbol aklı ve beceri de zaten yönetimde yok.
Ulan bari 40 m euro bonservis harcamasaydık.
Bizimkiler zaten müsaitBu alemci Jakobs gelince bizim takimdakileri baştan çıkarıp onları da alemci yapmaz inş.
Bu alemci Jakobs gelince bizim takimdakileri baştan çıkarıp onları da alemci yapmaz inş.
Bro tostos başka hesaplar peşinde de ben açıklayamıyorum. Dokunulmazlığı olmayan versiyonum benARTIK YETER sn. genel başkanım
Rabyoyu da alırım oynatçak hocayı da demesi lazım Tostos başganın
Gs düşmanı dursunun amacı buydu zaten. Gs nin 2 sezon şampiyon olması yeterince plan dışı bir durumdu zaten. Bu bütçeyi erden e verse mazallah 10 sebe üst üste şampiyon olurduk. Bu sebeple erden timuru gönderdikten sonra bu para boşa harcanmalıydıErden Timur transferleri yapıp gitseydi bari. Kulübün en çok para harcadığı yaz dönemi belki de. Elle tutulur hiçbir şey yok. Aksine iyice çorba oldu kadro.
Yapsın anasını satayım içip içip dursunla cenkerin kapısına dayansınlarBu alemci Jakobs gelince bizim takimdakileri baştan çıkarıp onları da alemci yapmaz inş.
Hunmelssrabiototavio
skrinjar
andre gomes
![]()
Bi el atın sn. genel başkanım saygılar.Bro tostos başka hesaplar peşinde de ben açıklayamıyorum. Dokunulmazlığı olmayan versiyonum ben![]()
Jelert istediği kadar derli toplu oynasın modern futbolda o fizikte bek iş yapmaz eğer kopenhag gibi sistem takımı değilsenJelert kötü topçu değil boşuna üstüne gidiliyor 3 -4 haftaya daha derli toplu oynar