Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizden giden çatır çatır oynuyor. Sorun oyuncular mı, yoksa Okan mı? Oynadığımız oyun (!) leş. Ligin en leş takımı bile bize 4-5 tane atacak pozisyona girebiliyor. Ne bu ya.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiziksel gücü yüksek maçlar ve sert deplasmanlarda

Kaan--Torreira--Sara oyunu dünkü gibi hafif maçlarda Torreira-Sara-Demirbay oynamalı. Mertens 60'da girse yeter

Bizden giden çatır çatır oynuyor. Sorun oyuncular mı, yoksa Okan mı? Oynadığımız oyun (!) leş. Ligin en leş takımı bile bize 4-5 tane atacak pozisyona girebiliyor. Ne bu ya.

Kesinlikle katılıyorum. Tete üç maçını seyrettim. Bu tete olamaz dedim.

Bu bayern dangalağı yine boey' u oynatmıyor gidin alın gelin bütün savunma problemini tek başına çözer

Akşamcılar gelmeye başladı çocuklarınızı gsc ekranından uzak tutunuz.. here we go..

Kerem ne zararlı bir herifsin ya

Cengiz Ünder kazığını çıkarmasını sağlamışsın Fb'nin

Bir kere de şu kulübe faydan olsun

Jakobs free shoptan bacardi+kola çakmıştır iki tane şimdiden. Tertemiz uyuyordur uçakta. Mışıl.

Hocaya saygım var. Kesinlikle kendini geliştirmesi lazım. Yabancı modern futbol bilen bir yardımcı olur vb. bir şey. Ama Kesinlikle kendini güncellemesi lazım. 4 3 3 ten de vazgecmeli

Jakobs ile transferi kapattık açıklaması gelir gibi. Yansın buralar..

Jelert geçen sene bütün ucl maçlarını seyrettim. Avrupada fizikli bek oynar. Bize gelmeden de kopenhag onu oynatmiyordu. Yerine meksikali bir bek buldu taş gibi. Tsnin aldığı çok daha iyi

IMG_5968.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt