Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.487
- 20.833
- 2.233
Rayan Cherki çok rahat çalım atıyor. Okanball felsefesine aykırı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi de onlar var birden cikiveriuorlar ortaya. Ramosun kendine hayrı yojRamosçular türemiş twitterda yine. 29-30 yaşındaki ramos videoları paylaşıyorlar
Taman, eski BarcaliYok Evertondaydı çapraz bağ sakatlığı falan yaşadı. Aynı Sergio oyun tipi
işteParalar'a gitmedi mi o
Cuk otururRamosçular türemiş twitterda yine. 29-30 yaşındaki ramos videoları paylaşıyorlar
Karatren felsefesi futbolcu lazım Okan hocayaRayan Cherki çok rahat çalım atıyor. Okanball felsefesine aykırı
Bence patlayan bir şey yok,bu herifler temmuzun başında hayvan gibi idmanlara ve maçlara başlıyorlar,Ekim kasıma gelince de üstünlüklerini devam ettiriyorlar.Bende ferdi gibi top sürüyor dedim olm hepimiz patlamışız![]()
Gittiği gün 10 kilo verdi. Ndombele prime açarsa şaşmamak lazımDombele bile asist falan yapar hale geldi, ulan.
Rabyo Depay ve Martialdan biri gelecek.Paralar'a gitmedi mi o
Stam da gelsin oldu olacak. Samet bazen manyaklığa level atlattırıyorsunCuk oturur
Muslera
Ramos sançez hermoso
Sallai toreira jakobs
Sara cherki barış
Bats
Hayrican ZeytinliJakopsu alıp bi gs fb maçı yapayım bakayım nasıl bir herifmiş
Bu yönetim hoca falan getirmesin abi. Hepsi beraber gitsinler.Yeni gelecek hoca ile kontak kurdularsa ona göre topcu alsınlar.Sorsunlar kimi alalım diye, bu dakıkadan sonra okan bu takım üzerinde etkili olmasın
profil resmini Jelert yaptık o değilde bizede saplattıracak arada kaynıyacağızateşle oynamıyor bildiğin avuçluyorsun.

dedim işte jacob cherki rabiotYakip yine birseyler soyluyor, 3 oyuncu getirecekmis Cenk ve Ibo