Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende ferdi gibi top sürüyor dedim olm hepimiz patlamışız :)
Bence patlayan bir şey yok,bu herifler temmuzun başında hayvan gibi idmanlara ve maçlara başlıyorlar,Ekim kasıma gelince de üstünlüklerini devam ettiriyorlar.
Çocuk bu idmanlar ne diye şaşırıp duruyordur.
Geçen sene başında barış toptan kaçan korkan top süremeyen bir oyuncuyken özel idmanlar devam edince nasıl terminatöre dönüştüğü ortada.

Torreira ve mertensin sezona nasıl başladığı ikinci kamp denen garabete kadar nasıl rahat hareket ettiğine bakalım birde daha dün 15. Dakikada bu adamların koşamayacak seviyede üzerinde 20 kiloluk un cuvaliyla hareket etmelerine bakalım.
Bazı işler o kadar hatalı ki ben bu çocugun da performansini veremediğini düşünüyorum.

Yeni gelecek hoca ile kontak kurdularsa ona göre topcu alsınlar.Sorsunlar kimi alalım diye, bu dakıkadan sonra okan bu takım üzerinde etkili olmasın

rabyo ile sürekli icralık olunur.. bunlar hermosoya ve yapılan transferlere dünyaları verdiler... rabyoya kulübün anahtarını verirler.. 3 tane fransa ikinci liginden adam alıp gelsinler 15 milyon euroyu ve toplam 3-4.5 milyon maaş toplamını geçmesin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt