Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cherkiye ne diyorsun? Ben biz alirsak bizim takim fiziksel acayip ezilir diye düsünüyorum. Benim icin firsat transferi'de olmaz bu cocuk.
Bizim oyuna uymaz, onun transferini mübah kılmak için beklerin makina gibi olması lazım Lucas, Sara ikilisiyle oynayacaksak.

Hocanın saçma sistemine uyacak pek oyuncu yok açıkçası, aldırdığı adamlar da uymuyor.

Beni diyorlar. Dursun Özbek'i savundu dedikleri de Florya konusunda biz yapamayız veya 1 milyar dolar falan olmaz mevcut piyasada dediğim için. Ha sonra ne oldu Yetki Genel Kurulunda aksini iddia eden muhalif olan Rezan, Süheyl Batum, gibi isimler metin değişince bizim çekincelerimi kalmadı diyerek yine Altaylı gibi isimler minimum %50 hasılat paylaşımlı için yetki vermek için el kaldırdılar.
Güzel kardeşim niye yalan konuşuyorsun

Rezan süheyl yetki verdi dediğin dursun bedeli arttırdı,sonra o miktardan az olmayacak diye mutabakat imzalandı ve öyle yetki verildi

Dursunun da senin de söylediğiniz bedeller olmadı yani

Bu cherki kanatta dğeil 8 hiç değil 10 numara bu herifin mevkisi Mertens yerime oynar işte Hatem ben arfa gibi

Gözleri kısarak bakınca gözüküyor
Muzumu görmek için gözlerini kisarken Sami

IMG_4098.jpeg

Bizim oyuna uymaz, onun transferini mübah kılmak için beklerin makina gibi olması lazım Lucas, Sara ikilisiyle oynayacaksak.

Hocanın saçma sistemine uyacak pek oyuncu yok açıkçası, aldırdığı adamlar da uymuyor.
Sistemin ve anlayışın değişmesi lazım. Bir 6 no ile 4-3-3 gayet işlevsel olur bizim için.

Güzel kardeşim niye yalan konuşuyorsun

Rezan süheyl yetki verdi dediğin dursun bedeli arttırdı,sonra o miktardan az olmayacak diye mutabakat imzalandı ve öyle yetki verildi

Dursunun da senin de söylediğiniz bedeller olmadı yani
Nasıl bedel attırdı? Minimum %50 hasılat paylaşımı olacak şekilde yetki verildi. Metinde değişen bloke hesap mevzusu oldu sadece. Zaten %50 hasılat paylaşımı konuşuluyordu bedel arttırma nerede?

Cuma günü Kostic Galatasaray haberi yapılmış sanırım kaçırmışım. Okan Buruk bu kadar oyunu kenarlara açıp ceza sahasına göndereceği toplar üzerinden plan çiziyorsa sol kenarda Kostic çok işe yarayabilir.

Bu şekilde ceza sahasına tutarlı, keskin toplar gönderebilen şut tehdidi olabilen kenar oyuncuları hep başarılı olmuştur bizim ligimizde. İrcan Can kenara geçtikten sonra etkili oldu bu özelliğiyle, Visca senelerdir iş yapıyor, Ghezzal doğrudan şampiyonu belirleyen bir performans ortaya koydu, Tadic çok ciddi skor üretti 2 yıldır ilk aklıma gelenler. Kostic de gelirse yandan keseceği toplarla çıkartacağı şutlarla işimize yarayabilir

Juventus un göndermek için uğraştığını kendisine takım aradığını okumuştum zaten daha öncesinde çok da zor bir transfer olmasa gerek

yavaş yavaş buna evriliyoruz kendinizi ayarlayın

icardi
mertens
torreira
sanchez
batshuayi
(hepside Erden Timur transferi!)

aynı anda sakatlansa şuna evrileceğiz

kerem.....halil.....barış
...............yusuf
......berkan/sara.......kerem
jelert/berkan..Apo......Nelson....kaan
.............Muslera

dönüp dolaşıp vasatizmin dibini yaşıyıruz
kalite düşmanı hocaları ve
kalite düşmanı taraftarla normal bu yaşananlar illa o vasatizmi yaşatacaklar!

hala daha erden timuru anlayamayacak kadar gerizekalılar buradada mevcut

yok bu bitmiş
yok bu koşmuyor
yok bunun değeri 25 milyon şov oeşinde
hocaları hariç herkes suçlu!

Allah belanızı versin sizin vasatsaraylı gerizekalılar

ne yazık ki sizlerle aynı takımı tutuyorum!

sizden iğreniyorum sizden nefret ediyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt