Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.191
- 101.392
- 5.238
sen bana haha atıyorsun hep. yalan söylemeSenin postuna like atacakdim olm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen bana haha atıyorsun hep. yalan söylemeSenin postuna like atacakdim olm
Dünyanın istifa ettirilmesi en zor adamı dursun. Adamın algılar kapalı, ortalıkta görünmüyor bileYÖNETİM İSTİFA
YÖNETİM İSTİFA
YÖNETİM İSTİFA
GİDİN LAN
Harbiden okan buruku sorgulatan işler. Avrupa ligi maçları okan burukun gidişatını tamamen belirlerNdombele.. Tete..
Zahayı da izleyip kafayı duvarlara vuracağız daha..
Sorun %90 Okan...
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten artık 2 gün kaldı. Salı gecesine kadar ne yaptılarsa yaptılar ondan sonra Avrupa'ya yazamadığın için yapmaya gerekte yok aslında.Yarın pazartesi, yarın yaparlar heralde transfer
Benim hocam degil takımın hocasıHocan çöp diyor Yusuf’a
Düşünüyorum da yapsak bile hoca oyuncu değişikliği 75ten sonra yapıyor, bu 11de bozmaz zatenZaten artık 2 gün kaldı. Salı gecesine kadar ne yaptılarsa yaptılar ondan sonra Avrupa'ya yazamadığın için yapmaya gerekte yok aslında.
şunların hepsini kovun
Murat'ın banı kaldırmaya çalışıyor olmalıemre zeytinli forum serverlerine saldırıyor infosu geldi
CL'den elendikten sonra Köhn'ü göndermeye ve dolayısıyla ekstra bir transfere de bana göre gerek yoktu.Düşünüyorum da yapsak bile hoca oyuncu değişikliği 75ten sonra yapıyor, bu 11de bozmaz zaten