Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş hikaye yav. Karısıyla her postunda elinde bira şişesi olan adam var takımda. Bazı insanların kültürü bira içmek.
Grealish alkolü su diye tüketiyor neymiş 1-2 kere tesise alkollü gelmiş demek ki adamın sorunları vardı ve bir kişi de çıkıp derdin ne oğlum gel dememiş çocuğa, alkolik de alkolik.
Belki güzel bir ortamda arınacak herif.
Kim diyecek bizde bunu reis şarapcı cenker mi ahlatlarin bası mı yokki öyle biri

Bize gelen iyi futbolcular bile körelip bizden gidince yıldızlaştığı için ortalama olarak nitelenen bir futbolcudan çok da bir şey beklememek lazım.

Adamların gönderme nedeni her sezon 2 ay üst düzey oynayıp sonra salmasıymış zaten
Rafa silva inanilmaz deparli oynuyor
Cok ani yon degistirip calim atiyor
Basketboldaki Tony Parker gibi
Bu tip adamlar Turkiye liginde tekme yemekten bir hal olur her hafta ciddi bir tekme yiyor
Van Bronchorst kendini dusunmus kondisyonu basip sezon basini kurtarmis sonrasini gorucez udokahi diye bir adam almislar hic begnemedim maksimum 10 hafta sonra rafa silvaya sovmeye baslarlar

Ama inmobile cidden cok iyi oyuncu

Admin arkadaşlar özelden yazarsa sevinirim bu mesajlar neden sürekli moderator onayı istiyor. Teşekkür ederim

Rafa silva inanilmaz deparli oynuyor
Cok ani yon degistirip calim atiyor
Basketboldaki Tony Parker gibi
Bu tip adamlar Turkiye liginde tekme yemekten bir hal olur her hafta ciddi bir tekme yiyor
Van Bronchorst kendini dusunmus kondisyonu basip sezon basini kurtarmis sonrasini gorucez udokahi diye bir adam almislar hic begnemedim maksimum 10 hafta sonra rafa silvaya sovmeye baslarlar

Ama inmobile cidden cok iyi oyuncu
Benim tahminim abi ilk 2 sezon olduğu gibi bence gene 10. 15.haftaya doğru biz yükselişe geçeceğiz fener ve Beşiktaş yavaştan sıçmaya başlıcak hakikaten abartıldıkalrı kadar iyi değiller Beşiktaş 1 tık iyi fenerden sadece

- Gs'nin içine eden.
- 10 lafından 9 u yalan olan.
- Hiç bir projeyi zamanında tamamlamayan
- saçma sapan transfer stratejisiyle milyonları çöpe atan
- erden timur gibi değerli bir adamı sırtından vuran
- gs düşmanları bize her türlü hakareti ederken savunmaktan aciz olan
- yalı çocuğu ile barışmak için araya adam sokan ....

Birine beceriksiz, vizyonsuz, iş bilmez , gs başkanlık makamına yakışmayan biri demek hakaret sayılır mı. Gerçekleri söylemek hakaret midir sizce

Belirli maç sonrasında devreye girecek bir anlaşma ise iyi. Angelinho gibi 20 maç ise mesela o zaman şartlı oluyor. Zorunlu direk Krunic gibi sanırım her türlü alman lazım oluyor.
Kesin yine 20 maç falan yapmışlardır

18102468fc41d71501663d24a79380d3.jpg

Dursun baskanim 3 ucak daha indirecek hatta 4 bence
1 orta saha
1 kanat
1 Stoper

Ziyech giderse
1 kanat daha

Sonra da iki tane turk alacak
Yusuf yazici
Yasin Ozcan

Belirli maç sonrasında devreye girecek bir anlaşma ise iyi. Angelinho gibi 20 maç ise mesela o zaman şartlı oluyor. Zorunlu direk Krunic gibi sanırım her türlü alman lazım oluyor.
Küme düşmezse gibi garanti bir şey yazılmış diye okumuştum da neydi tsm hatırlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt