Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Casadei Chilwell gelsin maaşları karşılığında. Casadei tutarsa 10m madde koyup çekeriz seneye. Chilwell gücümüz zor yeter gibi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Datro Fofanaya bak.

1725223708445.png

Bizi yiyor herifler bende diyorum köhn niye yorgun herif ingiltereye git gel bitersin tabi.

Adamların foruma biraz göz attım

Genel kanı şöyle

*Yerine oynayan bekin jakobs gibi ileri geri oynamadığı yönünde yani çok defansif kalacaklarını düşünüyorlar

*geçen senelerde bizimkinin yüzünden çok fazla gol yendiği yazılmış

*bu seneye iyi başlamasının geçmiş seneleri unutturamayacağını her an eskiye dönebileceğini yazmışlar

*çoğu rotasyonyonda kalması gerektiğini 3 milyon kar için göndermemek gerektiğini anlatıyor

sıçtık. Sami görmesin
GWax-K0WMAAs4KQ

Arias’a sokayım. Okan’ın istediği adamı almayın ulan

Arias gelmez ya. Lego parçası gibi ordaki oyuncuların bonservisi mafyanın bile eline % olarak geçiyor. Hepsini birleştirip alana kadar süre biter bizimkiler yetistiremez arias konusunda içim rahat bu yönetim yetistiremez. Hee dersen ki retro Groskreutz a var mısın diye? İşte o zaman cevap veremem çünkü mümkün bunlar yapar 😂

Ligimiz mi rezil yoksa oyuncular mı iyi karar veremiyor GSC.
lig aşırı kalitesiz üstad eskiden savunma yapabilirdi anadolu takımları şimdi onuda beceremiyolar hiç transfer yapılmasa bile şampiyonluğa oynayacağız ama neden işimizi garantiye almayalım 2 3 doğru takviye ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt