Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 2.922
- 2.381
- 913
Krepin Diatta alınsaydı Monaco'dan iyi olurdu aslında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sal kulübün yakasını artıkBizim maçta ve turnuvada iyiydi reis
Zenci topçu gerekiyor. Futbola artık bu kardeşlerimiz hukmediyor
Yok hocam adam agir oyuncu ama tete gibi degil inceci bilekleri saglam topta surebiliyorArias hakkında bilgim yok, tamamen nöbetteki yorumlara bakarak konuşacam.
Yanlış profil resmen. Bize kanatta çizgiyi kullanacak inceci adam lazım, gidip mücadeleci adam alıyoruz. Mücadele kısmını orta saha için istedik gittiler regista gibi oynayan Sara aldılar. Kanatta mücadeleci Barış var, diğer kanatta inceci biri lazım.
Hoca hala pres manyaklığından vazgeçek gibi değil 2 tane güreşçi kanatla rakibi niye açamıyoruz diye kıvranırız.
Yav bu herifin çöp brezilya liginde parlamış hali 179 macta 38 gol. Efecan karacada aynı istatistiği burada yapıyor.Bunlar dışarı cikti mi yapamıyor. Kendi ülkelerinde sistem içinde parliyorlar. Bizde sistem yok bireysel yetenekle götürüyoruz o yüzden 2 maça çöp yapılır devre arası kiralık göndeririz başka takıma.
![]()
Jospin Nshimirimana - Oyuncu profili
Jospin Nshimirimana, 23, Burundi ➤ Vital'O FC, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 12 Ara 2001, Gatumba, Burundiwww.transfermarkt.com.tr
Ben arias'dan bahsetmiyordum sami'nin dediği heraslin için diyordum.Yav bu herifin çöp brezilya liginde parlamış hali 179 macta 38 gol. Efecan karacada aynı istatistiği burada yapıyor.