Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ganso'ya bak be 35 yaşına gelmiş. santos'da neymar ganso izlerdik lig tv'de ne keyifliydi yav

Icardi uzun süre aramızda olamayacaksa Datro Fofana ismine gitmek akıllarına gelir mi acaba. Hem kanatlarda hem de en uçta oynar.

En çok istediği oyuncu mu ? 3-4 kere izledim vallahi de billahi de tillahi de salağın kazmanın önde gideni bu herif ulan dalga mı geçiyorsunuz. Yönetim,Okan zaten günü gelecek gidecek o scout ekibini de yeni gelecek yönetim degistirmezse onların da abv

Tiago Djalo aslında acayip bi stoperdi boylu poslu güçlü hızlı teknik kemik gibi. Fakat işte o hayvansı cüsse o kadar patlayıcı hızla buluştuğunda dizlerde sıkıntı çıkarabiliyor zamanında Ronaldo'ya çıkardığı gibi yahut bizim cengaverimiz Luyindama'ya çıkardığı gibi

Lille'in şampiyon olduğu BY17'li sezon ve sonraki sezon iki beki de stoperi de yedekleyen joker savunmacı profilindeydi. Sonra stoperde formayı kapmış baya da iyi oynamış. Inter çok ciddi ilgileniyordu hatta kontratı bitince almak üzere söz kesmişti adamla. Herif bir yıldır sakat ve maçlara çıkmıyor olmasına rağmen, o derece potansiyelli bir herifti işte. Sonra Juventus araya girip cüzi bir bonservis ödeyip Inter'den kaptı. İkisi de kenar stoper gibi kullanmayı planlıyodu herifi

Şimdi Motta üçlü oynatmıyor ve bu herif o sakatlıktan bir türlü sağlam dönemedi. Zaten Bremer - Gatti banko tandemleri oldu. Kalulu'yu da alıdlar Milan'dan. Yılların tecrübesi Danilo var kadroda. Yani Djalo'ya yer yok. Roma baya stoper arıyordu tüm yaz harıl harıl, ciddi ilgilendiler ama sağlık testinde diziyle ilgili kalıcı bir sorun olduğuna dair bulgular bulunca vazgeçmişler. Özetle bu herifi almak çok ciddi ve korkunç bir risk. Potansiyel olarak €50-60m edecek bir stoper ama sağlıklı kalacağının hatta sağlıklı kaldığı zamanlarda eski seviyesine döneceğinin hiçbir garantisi yok. Saçma bir hamle olur bence

tek bi transferle tüm olumsuz havayı dağıtma şansımız var. Al Rabiot’u dön 3lü orta sahaya.
Arkadaş Çıldırmamak elde değil, resmen ellerimizle şampiyonluğu veriyoruz göz göre göre.
Bi de bu sene şampiyon olsan hem şampiyonlar ligine direkt katılıyorsun, hem de fenere ölümcül darbeyi vurup dağıtıyorsun. Tarihi fırsat kaçıyor ya yönetim (okan da dahil) ciddi ihanet içerisinde.

Şöyle bir senaryo kuruyorum.

Dursun Özbek gidişatı az çok tahmin ediyor o yüzden başkanlığı düştüğü ya da sonraki seçim kaybettiği an Erden Timur başkan olma ihtimali epey yüksek olacak ve bu yönetim Erden Timur'a bir enkaz bırakmak istiyor olması çok kuvvetli bir ihtimal gözüküyor.

1 transfer diyorlar o da büyük ihitmal arias olacak. Gecmis olsun bu kadro max 3. olur.

Bu Emre Utkucan kim vasfi nedir bu arkadasin
Hani bas scout olmak icin egitim filan almis mi
Dalga gecmek icin degil cidden bilmiyorum
Bildigim tek sey engelli oldugu
Bu isin icin yeterliligi nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt