Serdar Sezgin
Tecrübeli Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.037
- 4.670
- 1.168
İlk paragrafına istinaden yazıyorum hocam; yağlı surat demek de bence bir hakaret değil bugün reklamlarda yağlı saçlar yağlı ciltler için bir çok reklam dönüyor cildinin, suratının yağlı olması ayıp bir şey değil sen yağlı suratsın demek de hakaret olarak bence nitelendirilmemeli. ( bu tarz bir şey yazmayacaktım fakat ilk paragraf beni bunları dile getirmeme neden oldu) Herkese saygılar iyi nöbetler…Cezam bitmiş. Boys maçından önce yapılan açıklamadan sonra yönetimdekilere deyince neden ceza veriyorlar anlamadım.
Ne ön tarafa ne de arka tarafa transfere gerek yok çünkü orta sahayı Torreira ve Sara ikilisi ile tutmaya çalışan bir hocamız var. O yüzden nereye adam alırsan al hiçbir şey değişmez.
Bu seneden tek beklentim sezon sonu gelmeden Nisan'da seçim olması onun dışında hiçbir beklentim yok. Hatta mümkünse transfer yapmasınlar çünkü bu zamanda gelecek adamdan ya zarar ederiz ya da 1 yıl sonra göndermeye çalışırken kalan sözleşmesinin paralarını ödemek zorunda kalırız.
Rezil herifler. Okan sen de bunları koruyorsun ya sende hak etmiyorsun. O çok güvendiğin galibiyet serileri var ya heh onlara rağmen ilk senin kelleni alacak sen hala oyun moyun, galibiyet serisi cart curt konuş...
Moderatör tarafında düzenlendi: