Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezam bitmiş. Boys maçından önce yapılan açıklamadan sonra yönetimdekilere deyince neden ceza veriyorlar anlamadım.

Ne ön tarafa ne de arka tarafa transfere gerek yok çünkü orta sahayı Torreira ve Sara ikilisi ile tutmaya çalışan bir hocamız var. O yüzden nereye adam alırsan al hiçbir şey değişmez.

Bu seneden tek beklentim sezon sonu gelmeden Nisan'da seçim olması onun dışında hiçbir beklentim yok. Hatta mümkünse transfer yapmasınlar çünkü bu zamanda gelecek adamdan ya zarar ederiz ya da 1 yıl sonra göndermeye çalışırken kalan sözleşmesinin paralarını ödemek zorunda kalırız.

Rezil herifler. Okan sen de bunları koruyorsun ya sende hak etmiyorsun. O çok güvendiğin galibiyet serileri var ya heh onlara rağmen ilk senin kelleni alacak sen hala oyun moyun, galibiyet serisi cart curt konuş...
İlk paragrafına istinaden yazıyorum hocam; yağlı surat demek de bence bir hakaret değil bugün reklamlarda yağlı saçlar yağlı ciltler için bir çok reklam dönüyor cildinin, suratının yağlı olması ayıp bir şey değil sen yağlı suratsın demek de hakaret olarak bence nitelendirilmemeli. ( bu tarz bir şey yazmayacaktım fakat ilk paragraf beni bunları dile getirmeme neden oldu) Herkese saygılar iyi nöbetler…

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ariasin o yasta 10+ etmesi için 15g 15a yapması lazım.Alanyada bile fark yaratamayacak adama o parayı verdirmeye calisiyorsa kovsaniza şu adami

Sürekli yanlış isimlere para saçmamız bana iyi niyetli gelmiyor şahsen.

Dünyanın futbola en bağımlı adamını bile getirsen Brezilya Ligi'ni izlemez, öyle dandik bir lig. Zaten bir teknik direktörün kendi takımının maçlarını analiz edip yeni taktikler bulmaya çalışmaktan maç izlemeye vakti kalmaz doğru düzgün. 26 yaşına kadar ülkesi Kolombiya'yı saymazsak Brezilya Ligi'nden dışarı çıkmamış bir topçuyu nasıl keşf edebilirsin yav. Bazı şeyleri hiç aklım almıyor artık. 5 büyük lig bitti, Brezilya Ligi kaldı yani.

€40m+ gömdüğümüz üçlüye bak. Jelert Jakobs Sara. Bunları satarken totalde €20m kazansak başarı sayacağız. E o zaman sahadayken bizleri uçuracaklar mı? Hayır aksine hiçbiri banko seviye bile değil. Olacak iş değil yaw.

Üstüne kaybedilen bir cl gelir var. Sadece ayakbastıyı saysak bile 18 milyon euro.

Transfer sezonu başlamadan bana yönetim ve okan bunu yapacak deseler hadi oradan derdim. Hem ciddi güçsüzleşeceğiz hem de güçsüzleşirken çok büyük paralar harcayacağız diye.

Ne umduk ne bulduk olayı oldu resmen.

Üstüne kaybedilen bir cl gelir var. Sadece ayakbastıyı saysak bile 18 milyon euro.

Transfer sezonu başlamadan bana yönetim ve okan bunu yapacak deseler hadi oradan derdim. Hem ciddi güçsüzleşeceğiz hem de güçsüzleşirken çok büyük paralar harcayacağız diye.

Ne umduk ne bulduk olayı oldu resmen.
Ben inanırdım rtaş tam da Tostos ve Okan'a yakışan işler bunlar

Beklentim buydu zaten

Cherki aynı Zidane gibi oyuncu. O yüzden bizim sisteme uymaz

Bu yaz transfer nöbetinde çokça vakit geçiren renktaşlarıma selam olsun. Her yiğitin harcı değildir bu kepazeliğe dayanmak ve katlanmak.

Mottomuz haftalardır şu

Anlayamaz
Yeni bir aşkı kabul edemez
Bir kalbi iki kişi paylaşamaz
Unutmadı daha yeni gideni
Anlatamaz
Yeni bir aşkı kabul edemez
Bir kalbi iki kişi paylaşamaz
Unutmadı onu terkedeni
Gönlünü gün edeni sevmez sevda
İster hep onu üzeni
Her ona kucak açan olmaz fayda
Bekler hep onu sileni

Takılıp kalıyoruz ve kimseyi alamıyoruz delirmelik iş.

İlk paragrafına istinaden yazıyorum hocam; yağlı surat demek de bence bir hakaret değil bugün reklamlarda yağlı saçlar yağlı ciltler için bir çok reklam dönüyor cildinin, suratının yağlı olması ayıp bir şey değil sen yağlı suratsın demek de hakaret olarak bence nitelendirilmemeli. ( bu tarz bir şey yazmayacaktım fakat ilk paragraf beni bunları dile getirmeme neden oldu) Herkese saygılar iyi nöbetler…
Bazen cok sacma cezalar gelebiliyor
En son bir ironi yapmistim rakip lehine
1 aydan fazla ceza aldim neymis sebebi
Galatasarayli oldugum supheliymis
Napican bazen ironi yaparken modun anlamasini beklemicen bencede bahsedilen tabir
bir benzetmedir hukukende cezasi yoktur

Bu Emre Utkucan kim vasfi nedir bu arkadasin
Hani bas scout olmak icin egitim filan almis mi
Dalga gecmek icin degil cidden bilmiyorum
Bildigim tek sey engelli oldugu
Bu isin icin yeterliligi nedir
Transfer ekibi Ayhan, Emre, Fatih falan bu dönem bildiğin pasifize edildi. Avrupada işler nasıl işliyor sportif direktör ve menajer ilişkileriyle Cenk de menajer kankalarıyla iş pişitiyor. Scout ekibine bu uyar mı diyorlar olumlu bir rapor çıkıyorsa peşine düşüyorlar net olarak çalışma stili bu.
Dursun-hatip-cenk harici kimseye transfer konusunda bok atmamak lazım okana dahil bak.

Kadroyu çorbaya çevir desen bu çıkar ortaya, herifler bildiğin içinden geçtiler takımın.
Bile isteye Galatasaray ve Taraftarını cezalandır desen cidden bu çıkar ortaya. Bunlar çok net bloke hesap çıkışının cezaları.
Paran olmaz anlarım da paran olmadığında hala para saçıyorsun ve aldığın adamlar, isminin geçtiği admaların biri messi diğeri ali yavuz kol böyle bir tutarsızlık olamaz.
Madem bloke hesap bakın nasıl kulüp paraya ihtiyacı olur planları bu. Taraftarı iki mağlubiyet iki üç şerefsiz gazetecimsilerin yönlendirmesiyle elinde oynatırsın kitleleri yönlendirirsin zaten.

Teker teker oyuncuları yiyecekler, okanı yiyecekler bunun kokusunu alan okanın da psikolojik durumu iyi değil aklını sahaya ve takıma veremiyor.

O da çok pişman olacak

Şuan avrupada ıskartaya çıkan çok ucuz maliyetlerde o kadar oyuncu var ki. Kimisini 5 milyon altına bile alırsın yani.
Şu mala konuşulan paralara 3 tane oyuncu alırsın avrupadan. Delirmelik cidden delirmelik olaylar.

Para cukkaliyolar baska aciklamasi yok dersek ceza yicez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt