Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.426
- 5.347
- 1.743
Hiç fırsat transferi çıkmadı herhalde
kadronun tamamlayıp fırsat transferi beklersin anlarım da net eksikliklerini bu tarihe bırakıp zar atarsan böyle patlarsın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizi istemiyorum esasenAbi SIE ne demek ben bilmiyorum cünkü grubetciyim saygilar
Valla renktaş bu seneyi feda etmeye razıyım. Eğer yönetim değişecek ise razıyım. Şeffaf, yenilikçi, iletişime açık bir yönetim.vallah cenkler dursunlar ibrahimler eraylar hak bu camiaya!
yok abi akıllanmıyor kimse!
iyice dibin dibini görmedende olmayacak sanırım!
çok sağlam bir orta saha alsak jacobs dışında yetecek aslında
o olunca çok kişinin performansı artar
stoperler iyi görünür
Çok gariban bir kulüp olduk. Herkes ret basıyorCherki de sie demiş ha.
Sanmam yav fener medyası satılmış kalemler adam bidaha gelemesin diye uğraşıyor işteEden Timur satmış kaçak biletleri galiba
Eyüpspor bir futbolcuyu isterse alır renkdaş. Bizim çapsızlara oyuncu kaptırmazlar.Eyüpspor Trippier’i istiyormuş, biz de düşünebilirdik iki bekte de oynar.
Rabiot bu günde imzalamazsa son gün düşer bize yarın eğer 3 eylülde bi yere imzalamazsa bu sezonu boş geçer komple kimse almazçok sağlam bir orta saha alsak jacobs dışında yetecek aslında
o olunca çok kişinin performansı artar
stoperler iyi görünür
Uyumaya uyumaya başıma agrilar girdiGünaydın ,bu gece uyumayın!
Eyüp +1000 auraEyüpspor bir futbolcuyu isterse alır renkdaş. Bizim çapsızlara oyuncu kaptırmazlar.
Ortada çok ciddi bir organize kötülük var. Ve kimseden ses çıkmıyor inanılmaz şekilde. Herkesi mamalamışlar.Sürekli yanlış isimlere para saçmamız bana iyi niyetli gelmiyor şahsen.
Kandırıldık .....)Beyler kusura bakmayın ama bize müstahak. Seçim anketine dönüp bakın bakalım Dursun'u isteyenlerin oranına. Aysal ve ekibi bu adamlar Florya'yı peşkeş çekecek, GS'yi batıracak dediklerinde herkes sallamıştı burada. Açın yorumları okuyun. O gün o yorumları yapıp Dursun'a destek verenlerin bugün şikayet etmeye hakkının olmadığını düşünüyorum. Kimse kusura bakmasın...
5 civari mantıklı olur ilk teklif 9.75 idiRabiot fırsatı doğacak gibi bu gün ve yarın avruapda olan bir kulübe imza atmazsa son gün akşam saatlerinde gelir bize Avrupa kupalarında olmayan hiç bir kulüp alamaz rabioyu bizim bahsedilen teklif 5.5 sanırım bunu 6 milyon 6.5 milyona revize edersek 5 de imza parası tek sefere mahsus yarın gelir basar imzayı Şuan