Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç fırsat transferi çıkmadı herhalde kadronun tamamlayıp fırsat transferi beklersin anlarım da net eksikliklerini bu tarihe bırakıp zar atarsan böyle patlarsın

Cenk Ergün'e namuslu haysiyetli şerefi ve onuru olan herhangi bir büyük kurumun üst düzey beyaz yakalısının başarısız olunca yapması gerekeni hatırlatmak lazım;

İSTİFA!

İnşallah statta anasına küfür edilmeden önce kendi iradesi ile defolup gider en az zararla. Komisyoncunun liselisi geldi bizi buldu.

Beyler kusura bakmayın ama bize müstahak. Seçim anketine dönüp bakın bakalım Dursun'u isteyenlerin oranına. Aysal ve ekibi bu adamlar Florya'yı peşkeş çekecek, GS'yi batıracak dediklerinde herkes sallamıştı burada. Açın yorumları okuyun. O gün o yorumları yapıp Dursun'a destek verenlerin bugün şikayet etmeye hakkının olmadığını düşünüyorum. Kimse kusura bakmasın...

Sayın Okan Buruk, dışarıdan bir gözle izliyor olsan, bu takım ne yapmaya çalışıyor, bundan Galatasaray'ın hocası olmaz. Galatasaray bu kadar pozisyon vermez diye racon kesersin, Tudor'a kestiğin gibi.

Hadi ben futbol cahiliyim, anlamıyorum; ya şu forumda bir tane adam yok ki ne oynattığını ne oynamak istediğimizi anlamış olsun.

Biz büyük bir takım gibi değil, büyük bir takım olmaya çalışan bir takım gibi oynuyoruz. Ya herro ya merro tarzı.

a b+ Seviye oyuncuları ikna edemiyorlar asla.

çok sağlam bir orta saha alsak jacobs dışında yetecek aslında

o olunca çok kişinin performansı artar

stoperler iyi görünür
Rabiot bu günde imzalamazsa son gün düşer bize yarın eğer 3 eylülde bi yere imzalamazsa bu sezonu boş geçer komple kimse almaz

Rabiot fırsatı doğacak gibi bu gün ve yarın avruapda olan bir kulübe imza atmazsa son gün akşam saatlerinde gelir bize Avrupa kupalarında olmayan hiç bir kulüp alamaz rabioyu bizim bahsedilen teklif 5.5 sanırım bunu 6 milyon 6.5 milyona revize edersek 5 de imza parası tek sefere mahsus yarın gelir basar imzayı Şuan

Beyler kusura bakmayın ama bize müstahak. Seçim anketine dönüp bakın bakalım Dursun'u isteyenlerin oranına. Aysal ve ekibi bu adamlar Florya'yı peşkeş çekecek, GS'yi batıracak dediklerinde herkes sallamıştı burada. Açın yorumları okuyun. O gün o yorumları yapıp Dursun'a destek verenlerin bugün şikayet etmeye hakkının olmadığını düşünüyorum. Kimse kusura bakmasın...
Kandırıldık .....)

Rabiot fırsatı doğacak gibi bu gün ve yarın avruapda olan bir kulübe imza atmazsa son gün akşam saatlerinde gelir bize Avrupa kupalarında olmayan hiç bir kulüp alamaz rabioyu bizim bahsedilen teklif 5.5 sanırım bunu 6 milyon 6.5 milyona revize edersek 5 de imza parası tek sefere mahsus yarın gelir basar imzayı Şuan
5 civari mantıklı olur ilk teklif 9.75 idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt