- 29 Temmuz 2011
- 17.195
- 8.779
- 1.588
Abi hiçbir şey olmuyorsa tercihen ismi Sissokko, Diarra olan siyahi bir orta saha alın ortaya koşabilmesi yeterli meziyet olur, normalde piyasası 1 milyon olur hadi siz 3'e alabilirsiniz bari bunu yapın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 civari mantıklı olur ilk teklif 9.75 idRabiot fırsatı doğacak gibi bu gün ve yarın avruapda olan bir kulübe imza atmazsa son gün akşam saatlerinde gelir bize Avrupa kupalarında olmayan hiç bir kulüp alamaz rabioyu bizim bahsedilen teklif 5.5 sanırım bunu 6 milyon 6.5 milyona revize edersek 5 de imza parası tek sefere mahsus yarın gelir basar imzayı Şuan
Görüşmüyorlar ki ikna etsinler. Yazı gönderiyorlar ve istiyorlar ki oyuncu eline adres kağıdını alsın gelsin bizi bulsun.a b+ Seviye oyuncuları ikna edemiyorlar asla.
O isteyenler Erden Timur için istediler bence. Mesela benim ki öyle. Bu arada peşkeş konusunda da Aysal'ın Özbek'den farkı yok bence. Son 15 senedir gelen başkanların en büyük arzusu Riva ve Florya'yı satmaktı.Beyler kusura bakmayın ama bize müstahak. Seçim anketine dönüp bakın bakalım Dursun'u isteyenlerin oranına. Aysal ve ekibi bu adamlar Florya'yı peşkeş çekecek, GS'yi batıracak dediklerinde herkes sallamıştı burada. Açın yorumları okuyun. O gün o yorumları yapıp Dursun'a destek verenlerin bugün şikayet etmeye hakkının olmadığını düşünüyorum. Kimse kusura bakmasın...
Halini hatırını soruyorlarGörüşmüyorlar ki ikna etsinler. Yazı gönderiyorlar ve istiyorlar ki oyuncu eline adres kağıdını alsın gelsin bizi bulsun.
Kesinlikle ortalamanın altında, yetersiz, teknik, taktik kapasitesi yetersiz bir hoca. Asla Galatasaray vizyonu ile örtüşmüyor.Sayın Okan Buruk, dışarıdan bir gözle izliyor olsan, bu takım ne yapmaya çalışıyor, bundan Galatasaray'ın hocası olmaz. Galatasaray bu kadar pozisyon vermez diye racon kesersin, Tudor'a kestiğin gibi.
Hadi ben futbol cahiliyim, anlamıyorum; ya şu forumda bir tane adam yok ki ne oynattığını ne oynamak istediğimizi anlamış olsun.
Biz büyük bir takım gibi değil, büyük bir takım olmaya çalışan bir takım gibi oynuyoruz. Ya herro ya merro tarzı.
hermosoyu çok gerekli görmüyodum ben.biz kimi alacaz lan. Hermosu da alamadılar (ki iht vermiyordum ztn)
Baskıdan önce sabır yok, gelir gelmez çok iyi oynaması bekleniyor.Halbuki bir çok oyuncu ilk maçında harikalar yaratıp sonrasında inişe geçiyor sonrada yok olup gidiyor.En büyük sıkıntı ne biliyormusun burada baskı çok işte oyuncular rahat edemiyor baskı var hepsinin üstünde ilk maçında asist yapmıştı molde maçındada iyiydi sonradan döküldü rahat edebileceği yerlerde oynuyorlar
Ağzına sağlık renktaş. İki maçı da tribünden seyretti. Bizim gördüğümüzü o da görmüş olmalı. Elendigimiz takım son maçında süt atamadı. 10 maçta bi bizi yendi. Sonumuz iyi değilKesinlikle ortalamanın altında, yetersiz, teknik, taktik kapasitesi yetersiz bir hoca. Asla Galatasaray vizyonu ile örtüşmüyor.
Bilmem kaç maç rekor kırdım diyor bunun arkasına sığınıyor. Bi çok taraftar da bunu takip edip destek veriyor.
Kolu bacağı kırılmış Anadolu takımlarına istatistik kasmakla olmuyor. Anadolu takımlarının seviyesi tahmin edilenden de kötü.
Sonra İsviçre lig sonuncusu gelir, tokatlar böyle.
Ki geçen hafta, ligin en leş takımı bile bize 4 5 tane atacak pozisyona girdi.
Rezalet ötesi.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kimin feykisin dzelalNe alaka? Guvendigin biri guvenmedigin biriyle gorusunce guvenilmez mi oluyor? Bana senin guvendigini dusundugun kisiye guvenin az gibi geldi.
Melek gibi Gürkan Ağabeyi de çıldırttınız ya Allah belânızı versinYa sizin Allah belanızı versin yönetim gibi.