Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunan liginde transferin kapanmasına 1 hafta daha var. Bugünden sonra fırsat oyuncuları ya oraya giderler ya bizim lige gelirler

Edit: 6 Eylül Belçika
9 Eylül Katar
Bunlar da varmış
Rusya'ya pek giden olmaz da orası da 12 Eylül

Ben hocaya güveniyorum. Adam 1 ay önce kanat lazım değil dedi takıma. Şimdi niye kanat almaya çalışıyor bizim yönetim?
Okan Buruk istiyor kimse kafasina gore transfer yapmiyor hocadan habersiz.

Cunku ne hikmetse sezon basi full oynatirken bir anda hem Zaha, hem Ziyech'i dusunmez oldu Okan Buruk.. Biri gitti digeri kaliyor mu gidiyor mu belli degil.

Kerem-BAY-Yunus Akgun uclusu ile devam edersek tam bir fiyasko rotasyonu resmen.

Bir de sezon basi kampta cok kanatimiz var Oguz Aydin'a gerek yok demisti :D

Planlama super isliyor bizde.

Valla bunları hakikaten bir yere toplayıp bir şeyler yapmak lazım. Bu kadar olmaz. Bu takımın 2 eylülde neden sol beki yok? Siz nasıl insanlarsınız?

Basimizdaki teknik direktor yine ayni oyun anlayisinda devam edecegi icin bir fark olmayacak bence ama diyelim ki Rabiot'u aliyoruz, uclu orta sahaya gecip en azindan Avrupa Ligi maclarina takimi bu yonden hazirlamali:

Torreira
Sara---------Rabiot

Ligde nasil oynattigi cok onemli degil zaten rakiplerin 80%'i bos beles takimlar. Bize caliskan, ikili mucadelerde ayakta kalabilen sert ve topla ilerleyebilen biri alinmayacagi icin soyluyorum bunu.

Yoksa profil olarak farkli bir oyuncu gerekiyor bize artik Sara transferinden sonra ama dedigim gibi Okan Buruk baska dusunuyor.
Bu orta saha düzeni çok uygun. Sara-Rabiot tam kilit/ara pas atacak adamlar, Barış-Kerem doğru koşularla sonuca direk gidilebilir.

Bu arada @Alpay Asma 'nın "İcardi kontra oyuncusu değil. İcardi takım sete oturduğunda katkı veriyor." yorumuna %100 katılıyorum. Bu çok önemli bir nokta, Icardi'yi verimsizleştiren de bu oluyor zaten.

Kanatlar hızlıca yarı sahayı geçip kaleye inmek istiyor. Genellikle top kaybı ile bitiriyoruz. Icardi en çok biz yarı sahaya yerleştiğimizde değerli oluyor.

Gökhan Dinç:”Galatasaray,Jakobs’dan sonra yetiştirebilirse bir kanat transferi yapıp transferi kapatacak.”

Okan Buruk istiyor kimse kafasina gore transfer yapmiyor hocadan habersiz.

Cunku ne hikmetse sezon basi full oynatirken bir anda hem Zaha, hem Ziyech'i dusunmez oldu Okan Buruk.. Biri gitti digeri kaliyor mu gidiyor mu belli degil.

Kerem-BAY-Yunus Akgun uclusu ile devam edersek tam bir fiyasko rotasyonu resmen.

Bir de sezon basi kampta cok kanatimiz var Oguz Aydin'a gerek yok demisti :D

Planlama super isliyor bizde.
ee vardı istemiyordu sonra sorunlar oldu gittiler şimdi istiyor çok doğal değil mi ? Planlama yanlış mı desek yoksa zamansız planlama mı desek bilemedim. Oğuz Aydın konusunda da bence çok üst düzey futbolcu değil .

@Ahmet Okan ve @Sergen Zeren pollyannacılıkta VS atsa kim kazanır
Gecen tesadüfen 13. oldugumuz sezonun bir mac basligina denk geldim.

Ilk yarinin sonlariydi galiba, takim 10. siralarda TS ile de fark olmus 15 veya üzeri.

Sergen hala sampiyon olacagiz falan yaziyordu:asd:

Demem o ki o konuda kimse Sergen‘in eline su dökemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt