Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri çıkıp da bir planımız var diyemiyor.
Şuan bir panik halindeler belli ki .
Şampiyonlar ligine gideriz o zaman iki yıldız alırız taraftarı uyuturuz düşüncesi vardı.
Young boys yenilgisi sonrası hersey daha beter oldu zaha olayı,daha belli olmayan Nelson olayı,Sara ve jelert in istenilen gibi çıkmama olasılığı, icardi sakatlığı ve umut vermeyen futbol .
Bu saatten sonra transfer de gelse taraftar heyecanlanmiyor bakın jakops için video bile yayınlanmayacak klup çünkü o bağ koptu gibi taraftar ile yönetim -hoca arasında bunun nedeni güzel futbol yok.
Bu takım iyi oynasın istiyor taraftar bu kadar para harcanıyor oynanan oyun 0

Icardi ile kontra oynamaya çalışıyoruz. Geçen sayfalarda okumuştum bu da enteresan

Valla iyi kandırdılar bizi yok 3 transfer gelecek bilmem ne bana öyle geliyorki kanatda alamayacaklar yarın gece liste veriliyomuş zaten bugün düşer sol bekle transfer kapandı haberleri rezil herifler.

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde mücadele edecek olan takımların, UEFA'ya nihai kadro listesini bildirmesi için son tarih:

4 Eylül'ü 5 Eylül'e bağlayan gece saat 01:00

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla iyi kandırdılar bizi yok 3 transfer gelecek bilmem ne bana öyle geliyorki kanatda alamayacaklar yarın gece liste veriliyomuş zaten bugün düşer sol bekle transfer kapandı haberleri rezil herifler.

Kanmayın kardeşim kanmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapmayın etmeyin yaw. Barış Alperi forvete atıp Jorge Jesus fenerini madara eden, birebir baskıyla Bayerne 2 maçta da üstlünlük kuran bu adam. Oynatmaya çalıştığı futbol geçerli ve göze hoş gelen bir futbol ama o futbolun talep ettiği oyuncu profilleri şu an bizim kadroda yok. İstemeye istemeye de olsa başka bir oyun planına geçecek Okan hoca bu değişimi becerebilirse iyi hocadan büyük hoca statüsüne evrilir benim gözümde. Beceremezse sezon sonu yolları ayırırız yapcak bir şey yok.
Umarım sen haklı çıkarsın derdimiz üzüm yemek bağcı dövmek değil

çıldırmamak elde değil hiç kimseyi alamıyosan bi tane ortasaha bi kanat kiralayabilirsin nasıl bi işbilmezlik bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt